Taşyenen, AK Parti'ye katıldı

Büyük Birlik Partisi Kurucu Edirne İl Başkanı Ogün Taşyenen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kurucusu olduğu AK Parti'ye üye oldu.

TAKİP ET


Taşyenen'in rozetini takan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, üyeliğin hayırlı olmasını dilerken, AK Parti'nin kapısının her zaman herkese açık olduğunu vurguladı.

'Siyaset hayatıma AK Parti'de devam etmek istedim'

Türkiye'de particilikten ziyade artık devlete ve millete sahip çıkma vakti olduğunu vurgulayan Büyük Birlik Partisi Kurucu Edirne İl Başkanı Ogün Taşyenen; '15 Temmuz Hain Darbe Girişimi'nin ardından Türkiye düşmanlarının tek bir yerden emir almışçasına saldırmalarından dolayı mevzunun o parti, bu parti mevzusu olmadığı devletin ve milletin bekası için Cumhurbaşkanımızın yanında olmamız gerektiğini tüm benliğimle hissettim. Bunun için siyaset hayatıma AK Parti'de devam etmek istedim' ifadelerine yer verdi.

'Artık devlete ve millete sahip çıkma vakti'

Bu desteğini fiilen de hayata geçirmek için AK Parti'ye üye olduğunu söyleyen Büyük Birlik Partisi Kurucu Edirne İl Başkanı Ogün Taşyenen; 'Türkiye'de particilikten ziyade artık Devlete ve millete sahip çıkma vakti. Bunu da Cumhurbaşkanımızın yanında olarak göstermek gerekiyor. Çünkü 7 düvel bir olarak Cumhurbaşkanımıza saldırıyorsa bütün fertlerin görevi Cumhurbaşkanımızın yanında durmaktır. AK Partimizin ve Cumhurbaşkanımızın yanındayım' şeklinde açıklamada bulundu.

'Bu mesele Vatan, Millet meselesi'

AK Parti'nin kapısının her zaman herkese açık olduğunu söyleyen AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba; 'Bu mesele sen ben meselesi değil! Bu mesele particilik meselesi değil! Bu mesele vatan meselesi, millet meselesi! İşte bu bilinçle, Cumhurbaşkanımıza destek olmaya niyet eden ve bugün AK Parti'mize üye olan Büyük Birlik Partisi Kurucu Edirne İl Başkanı Ogün Taşyenen kardeşimize hoş geldin diyoruz!' ifadelerine yer verdi.

Haber Merkezi