TARİHİ AHŞAP BİNA ALEVLERE TESLİM OLDU

Edirne'nin Babademirtaş Mahallesi, Karanfiloğlu Caddesi'nde bulunan2 katlı ahşap metruk binada yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin saatler süren mücadelesi sonrası yangın kontrol altına alındı. Yangın çevredeki binalara sıçramadan söndürüldü.

TAKİP ET

Edirne'de 2 katlı ahşap binada çıkan yangın ekiplerin mücadelesi sonucunda söndürüldü. Çevre binalara sıçramaması için yoğun çaba sarf eden itfaiye ekiplerin saatler süren çabası sonucunda yangın söndürüldü.

Babademirtaş Mahallesi, Karanfiloğlu Caddesi'nde bulunan ahşap binada yangın çıktı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, saatler süren çalışma sonucu yangını söndürebildi.

İki katlı ahşap metruk binadan yükselen alevleri gören mahalle sakinleri hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve 112 acil sağlık görevlileri sevk edildi. Vatandaşlar tarafından yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını soğutma ve söndürme çalışmalara başladı. Alevlerin kısa sürede yayılması ile yangın büyüdü. Ekiplerin yoğun çabaları sonucunda alevler çevre binalara sıçramadan söndürüldü.

Olay yerine gelen polis ekipleri ilgili görevlilerin rahat çalışması için sokak giriş çıkışlarına şerit çekti. 112 acil sağlık ekipleri ise yangın tamamen kontrol altına alınıp söndürülene kadar olay yerinde tedbir amaçlı bekledi. Alevlere teslim olan ahşap bina küle dönerken çatısı ve ön cephesinin bir kısma devrilerek yola düştü. Umut Poyraz