Su patlağı yolun çökmesine neden oldu

Edirne, Karaağaç Mahallesi Sakız Sokak'ta patlayan su isale hattından yüzeye sızan su, yolun çökmesine neden oldu.

TAKİP ET

Karaağaç Mahallesi Sakız Sokak'ta su patlağı vatandaşları isyan noktasına getirdi. Mahalle sakinleri, arızanın bir türlü giderilmemesi nedeniyle tepki gösterdi.

Mahalleye su sağlayan isale hattında meydana gelen patlak nedeniyle yol çöktü. Yolun durumunu gören mahalle sakinleri, hem tedirgin olduklarını hem de suyun boşa akmasından dolayı üzüldüklerini ifade etti.

Karaağaç Sakız Mahallesi sakinlerinden Zeynep Özer, belediyeye suyun boşa akmasını bildirmelerine rağmen uzun zamandır bir sonuç alamadıklarını, üstelik asfaltın çökme tehlikesinin de olması kendileri ürküttüğü ifade eden Özer; “mahalle sakini olarak, karaağacın altyapısı yapılmadı uzun zamandır yetkililere haber veriyoruz ama bir türlü sorun çözülemedi. Belediyeden geldiler fotoğraflar çekildi ama yine de herhangi çözüme kavuşmadı. Asfaltın çökme tehlikesi de var. Susuzluk olduğu söyleniyor bu manzarayı gördükçe üzülüyorum. Yetkililere haber veriyoruz ama yoklar, gelmiyorlar. Bu durumdan şikâyetçiyim'' diye konuştu. Kumru Öngün

KUMRU ÖNGÜN