Su kesintileri çileden çıkardı

Edirne'nin Yıldırım Mahallesi Hıdırlık Bağlık Yolu'nda meydana gelen su kesintileri ve patlaklar vatandaşları çileden çıkardı.

TAKİP ET

Edirne'nin altyapı sorunları bir türlü çözülemiyor. Vatandaşları çileden çıkarıyor yaşanan su kesintileri vatandaşları zor durumda bırakıyor. Aşırı sıcakların yaşandığı Edirne'de su kesintilerin olması ve çok geç çözüm üretilmesi vatandaşları çileden çıkarttı.

PATLAK VE SU KESİNTİSİNE ÇÖZÜM BULANAMIYOR

Aşırı sıcakların yaşandığı şu günlerde boruların patlaması yol kenarlarında su birikintilerine evlerde ise su kesintilerine neden oluyor. Vatandaşın suyla imtihanı, Yıldırım Mahallesi'nin yanı sıra Şükrüpaşa Mahallesi Mithat Vardar Caddesi'nde de yaşanan su kesintileri, Aşırı sıcakların etkili olduğu Edirne'de yaşanan kesintiler mahalle sakinlerini çileden çıkardı.

Edirne'de yaşanan su kesintileri Yıldırım Mahallesi'yle birlikte Şükrüpaşa Mahallesi Mithat Vardar Caddesi'nde de yaşanan su kesintileri, mahalle sakinlerini çileden çıkardı. Aşırı sıcakların etkili olduğu zamanda yaşanan su kesintisinin kendilerini zor durumda bıraktığını belirten vatandaşlar, duş alamadan dışarıya ya da işe gitmek zorunda kaldıklarını ifade ederek isyan etti.

Su kesintisi olacağının önceden haber verilmesi gerektiğini belirten vatandaşlar, durumdan haberdar olmadıkları için hazırlık yapmadıklarını ve zor anlar yaşadıklarını söyledi.

Su kesintilerinde şikayet eden olan mahalle sakinleri, ekiplere önceden haber vermeleri için seslenerek bu duruma çözüm bulunmasını istedi. Mahalledeki sakinleri, patlakların bir türlü onarılmadığı su kesintilerinin ise uzun süre devam ettiğini söylediler. Mahalle sakinler, defalarca belediyeyi aramalarına rağmen ulaşamadıklarını ve yetkililere ulaşamadıklarını söylediler. Ebru Yıldız Günenç

EBRU YILDIZ GÜNENÇ