Söylemez'in adı oturduğu sokakta yaşatılacak

Geçirdiği trafik kazası sonrasında hayatını kaybeden Edirne Haber Gazetesi Yazı İşleri eski Müdürü Berk Söylemez'in adı oturduğu sokağa verilecek.  

TAKİP ET

Edirne Belediyesi Ekim ayı olağan toplantısında Geçirdiği trafik kazası sonrasında hayatını kaybeden Edirne Haber Gazetesi Yazı İşleri eski Müdürü Berk Söylemez'in adının oturduğu sokağa verilmesi önerisi Cadde ve Sokak Komisyonuna sevk edildi.

Adı yaşatılacak
Edirne Belediyesi Ekim ayı olağan toplantı gerçekleştirildi. Geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren TRT Haber Kameramanı ve Edirne Haber Yazı İşleri Müdürü Berk Söylemez'in adının bir caddeye ve sokağa verilmesi ile öneri meclise sunuldu.

Edirneli Gazeteci Söylemez'in üzücü bir trafik kazasında yaşamını yitirdiğini belirten Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Kendisine bir kez daha Allah'tan rahmet; başta ailesi olmak üzere bütün basın camiamıza ve Edirne'mize sabırlar diliyorum” dedi.
Söz konusu madde, Berk Söylemez'in adının oturduğu sokağa verilmesi için Cadde ve Sokak İsimleri Komisyonu'na havale edildi.

Fahrettin Baydar