ŞİMŞEK HUKUK BÜROSU AÇILDI

Milliyetçi Hareket Partisi Edirne Eski İl Başkanlarından ve 25'nci dönem Milletvekili adayı Dr. Gürsel Şimşek'in kızı Avukat Aybike Şimşek'in hukuk bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi Eski Edirne İl Başkanı Dr. Gürsel Şimşek'in ve Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanı Hatice Şimşek'in kızları Avukat Aybike Şimşek, hukuk bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Şimşek Hukuk bürosunun açılışına AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, Edirne Baro Başkanı Tacettin Sivrikaya, MHP Kadın Kolları Eski Başkanı Hatice Şimşek, Avukatlar ve Şimşek ailesi katıldı.

Şimşek Hukuk Bürosunun açılışı için dua edilmesinin ardından konuşan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 'Değerli Aybike kardeşim için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Allah mahcup etmesin. Güzel hizmetler yapmayı Allah nasip etsin.' Dedi.
Avukatlık bürosunun hayırlı olması temennisinde bulunan MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, 'Yıllarca İl Başkanlığı görevini yürüten ve aynı zamanda Milletvekili adayı olan rahmetli Gürsel Şimşek, böyle güzel bir evlat yetiştirdi. Mekanı cennet olsun. Aybike kardeşime başarılar diliyoruz. Her zaman MHP ve ülkücü camia yanındadır. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın çünkü onlar bizim emanetimizdir. Hayırlı olmasını diliyorum. Allah utandırmasın.' İfadelerine yer verdi.
Edirne Baro Başkanı Tacettin Sivrikaya ise şu ifadelere yer verdi; 'Bugün çok mutluyuz. Bugün çok kıymetli bir meslektaşımız Aybike Şimşek, bürosunu açıyor. Bürosunun hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Aybike kardeşimizin iki şapkası var. Birincisi hukukçu bir diğeri ise çok başarılı çiftçi ve iş kadını tohumun bereketle nasıl ürüne dönüştüğünü nasıl sofralara geldiğini iyi bilen bu konuda emek sarf etmiş bir kardeşimiz. Aynı şekilde hukuk dünyası içerisinde emeklerinin sonuçlarını çok iyi şekilde görecektir. Kendisini tebrik ediyor ve başarılar diliyorum.' Şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından kurdele kesimi ile Şimşek Hukuk bürosunun açılışı gerçekleştirildi.
Katılımcılar ile birlikte hukuk bürosunu gezilmesinin ardından konuşan Avukat Aybike Şimşek, 'Çiçekleri ve mesajları ile hayır dualarını yollayan herkese teşekkür ediyorum. Öncelikle son bir buçuk senedir zor bir süreçten geçtik. Aslında açılışı planladığımız zaman 2020'nin Eylül ayıydı. Ailecek geçirdiğimiz babamın vefatından dolayı açılışı yapmak bu zamana kısmet oldu. Bir buçuk senedir baba mesleği olan çiftçiliği ele almaya çalıştım. Onun verdiği yük omuzlarımda fazlalıktı. Ama bir buçuk senedir ağabeyim ile beraber oldukça işleri yoluna koymayı başardık. Bu süreçten sonra biraz daha kendi mesleğime en azından çiftçiliğin olmadığı dönemde kış aylarında yoğun bir şekilde avukatlık yapmak istiyorum. Umarım adil bir şekilde müvekkillerimizi temsilen avukatlık yapmaya başlayacağım. Herkese teşekkürlerimi sunuyorum.' Dedi.
Barış Karapaça