Mutfak Tasarım Mağazası Hizmete Girdi

İş insanı babasının izinden giden Müge Balkan, iç mimarlık alanındaki yenilikleri açtığı iş yerinde müşterilerle buluşturacak. Mutfak trendlerini belirleyecek mağaza, Türkiye'nin lider mutfak markalarından birini Edirne'ye getirdi. İşletme markanın Genel Müdürü Zeynep Ecemiş, satış ve pazarlama yöneticilerinin de katılımıyla kapılarını açtı.

TAKİP ET

Şükrüpaşa Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi Tunasu Apartmanı'nda hizmete giren işletmede birbirinden yeni farklı tasarım ürünleri bulunuyor.

Türkiye'nin lider mutfak markası Lineadecor yüksek ürün ve hizmet kalitesiyle her geçen gün büyümeye devam ediyor. Lineadecor, mutfakta farklı çözümlerle müşteri beklentilerini karşılayabilmek için birbirinden şık tasarımlarını Türkiye'de 78, yurt dışında ise 23 satış noktasında sergiliyor.

Edirne'de yeni mağazası ile müşterilerinin karşısına çıkan marka yeni tasarım ürünlerle müşterilerini bekliyor. Markanın Genel Müdürü Zeynep Ecemiş, yatırımlarına belirledikleri hedefler doğrultusunda devam ettiklerini söyledi.

Türkiye'nin birçok yerinden yetkili satıcı olarak mağaza açma talepleri aldıklarını ifade eden Ecemiş, gelen bu talepleri dikkatlice değerlendirdiklerini vurguladı. Markanın birbirinden şık tasarımlarını daha geniş kitlelere ulaştırmak istediklerini vurgulayan Ecemiş, tasarımlarında modüler mutfağın olanaklarını genişletip, kişiye özel taleplere cevap verebilmeyi ve sunulan farklı çözümlerle müşteri beklentilerini karşılayabilmeyi öncelik olarak aldıklarını iletti.

Markanın bayiliğini aldıklarını söyleyen İşletme sahibi ve İç Mimar Müge Balkan, " Mağazamızda aynı zamanda gelen müşterilerin talepleri doğrultusunda projelendirme yapıyoruz. Sadece mutfak yapmıyoruz. İç mimarlık hizmeti de veriyoruz. Tüm ürünler, aksesuarlar ve arka kapaklar var. Müşteriler burada gelip ürünlerini görüp ona göre seçimlerini yapıyorlar. Tüm Edirnelileri mağazamıza bekliyoruz." dedi.

Açılışa katılan davetliler, mağazayı dolaşarak birbirinden farklı tasarım ürünler hakkında bilgi aldı. Haber Merkezi

HABER MERKEZİ