MİTHATPAŞA DAYANIŞMASI

Edirne'nin Mithatpaşa İlkokulu'nda müdürlük görevine devam eden Ertan Çekiç'in korona virüsü salgını nedeniyle kapalı olan okulunun bahçesinde onarım çalışmaları gerçekleştirmesi, Edirnelilerden takdir toplamıştı. Çekiç'e bir destek de ARDABİS bisiklet sporcularından geldi. Bisiklet sporcuları, Çekiç'e onarım çalışmasında destek verirken örnek bir eğitim dayanışması ortaya çıktı.

TAKİP ET

Dünyayı ve Türkiye'nin etkisi altına alan korona virüsü salgını nedeniyle kapalı olan okullardaki eğitimciler, gerçekleştirdikleri onarım uygulamalarıyla dikkat çekiyor. Edirne'nin Mithatpaşa İlkokulu Müdürü Ertan Çekiç de korona virüsü salgını nedeniyle kapalı olan ilkokulun onarımlarım çalışmalarına devam ederken; Arda Bisiklet Derneği (ARDABİS) sporcuları, Çekiç'e onarım çalışmalarında destek verdi.

Örnek bir dayanışmanın ortaya çıktığı görüntüleri sosyal medya üzerinden paylaşan ARDABİS, Çekiç'e destek verdi. Açıklamada, Çekiç'in ARDABİS üyesi olduğu da belirtilirken; 'ARDABİS bisiklet derneği üyemiz Ertan Çekiç öğretmenimizin müdür olarak görev yaptığı Mithatpaşa İlkokulu'ndaki onarıma ihtiyacı olan yerleri kendi özverili çalışmaları ile yapmasında ARDABİS bisiklet derneği olarak yardım etmeye geldik' ifadeleri kullanıldı.

ARDABİS üyeleri Leman Şahin, Şafak Fidan, Semih Tutuş, Zeliha Fidan ve Mehmet Fidan'ın katılımıyla gerçekleştirilen onarım çalışmalarında, bisiklet sporcuları Çekiç ile birlikte çimento harcı hazırlarken; onarım çalışmalarına destek verdiler.

ONARIM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Çekiç, daha önce de müdürlük görevine devam ettiği okulun bahçesinde tahrip olan oturma alanlarını boyayarak onarmıştı. Uzaktan eğitime devam eden öğrencilerin örgün eğitime temiz, düzenli ve güzel bir ortamda başlayabilmeleri için örnek bir davranışa imza atan Çekiç, okuldaki onarım çalışmalarına devam ediyor. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, Edirnelilerden de takdir topladı.