Minik öğrenciler için uyum eğitimi başladı

TED Edirne Koleji'nde ilkokul 1. sınıf öğrencilerine yönelik uyum eğitimi başladı. Okulların açılmasına günler kala minik öğrencilerin mutluluğu gözlerden kaçmadı.

TAKİP ET

12 Eylül başlayacak 2022-2023 Eğitim '' Öğretim Yılı öncesinde TED Edirne Koleji'nde anaokulu ve ilkokul 1. sınıf öğrencilerine yönelik uyum eğitimi başladı.

Uyum eğitimi kapsamında öğrencilerin okula adaptasyon süreci hızlandırılacak. Ayrıca öğretmenlerin ve öğrencilerin birbirlerini daha yakından tanıması ve aralarındaki iletişim süreçlerini güçlendirmeleri sağlanacak. Yapılan planlamalar doğrultusunda öğrencilerin okul hayatına kısa sürede uyum sağlaması hedefleniyor. Uyum eğitimi çerçevesinde adaptasyon süreci haricinde gerçekleştirilecek eğlenceli sosyal ve fiziksel etkinliklerle öğrencilerin okula olan sevgisi ve bağlarının güçlendirilmesi de hedefleniyor.

TED Edirne Koleji önünde aileleriyle birlikte okula başlamanın heyecanını atlatmaya çalışan minikler, ders başı yapmadan önce sabah sporu yaptı. Bayrak töreninin ardından da minikler öğretmenleriyle ders başı yaptı.

Minik öğrencilerin okula başlama heyecanı ve mutluluğu gözlerinden okundu.

Barış Karapaça