MHP Heyeti adaylarını tanıttı

MHP İl Başkanı Emre Tokluoğlu, Belediye ve İl Genel Meclis Üyeliği adaylarını düzenlenen toplantıyla tanıttı.

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Emre Tokluoğlu, tüm adaylarla birlikte çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. Edirne'de seçim havasının Cumhur İttifakı'ndan yana olduğunu belirten Tokluoğlu, adayları tanıtarak özgeçmişleri hakkında bilgi verdi.

Başkan Yardımcılığı kontenjanı için Murat Ereğe'nin listede yer aldığını ifade eden Tokluoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye Cumhur İttifakı olarak Edirne Belediyesi'ni taçlandırma adına söz verdiklerini dile getirdi.

Gece gündüz demeden çalışarak Edirne Belediyesi'ni alacaklarını ve kente yeni bir ivme kazandıracaklarını söyleyen Tokluoğlu, kongre sonrası çalışmalara başladıklarını ifade etti.

"ÇOK YOĞUN BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ"

Çok yoğun bir süreçten geçtiklerini belirten Tokluoğlu, "Her zaman yarın seçim olacak gibi sahadayız, aktifiz. Elimizden geldiğince Edirne'ye hizmet etmek için adaylarımız ile 31 Mart akşamı saat 5'e kadar mücadelemize devam edeceğiz. Edirne'deki hava cumhur ittifakı yönünde. Saha çok güzel, tepkiler olumlu. İlk defa bu kadar yaklaşılmış bir seçim var. Biz inanıyoruz ki Edirne beklediği belediyeciliğe kavuşacak. İlçelerde desteklerimiz sürüyor. İpsala'da da bütün adaylarımız başkanlık donanımına sahip, işinde iyi insanlar. Önce Allah'ın izni sonra vatandaşlarımızın desteğiyle tüm belediyelerimize talibiz” dedi.

MHP Edirne teşkilatının Belediye ve İl Genel Meclis Üyeliği listesinde

Belediye Meclisi Kontenjan Adayı Murat Ere, Belediye Meclis Üyeliği Adayları

2-Oya Akgül, 4-Mahmut İzzet Doruk, 6-Yusuf Tekten, 12-Harun Şener Korkmaz

İl Genel Meclis Adayları

Enver Güler, Gürkan Ezer, Selim Ter, Eşref Duğaç, Şefik Balcı, Ebru Tosun isimlerinden oluştu. Fahrettin Baydar

Fahrettin Baydar