KOCASİNAN ELEKTRİKTE 'GEL-GİT' YAŞIYOR

Kocasinan Mahallesi'nin bir bölümünde yaşanan günde 3-4 kez elektrik kesintisi yaşayan sakinler elektronik aletlerinin bozulmasına ramak kaldığını ifade ediyor.

TAKİP ET

Bölgede yaşayanlar, saati ve süresi belli olmayan elektrik kesintilerinin canlarından bezdirdiğini belirtti. Planlı kesintiler kapsamında olmayan ve periyodunun her gün değiştiği kesintilerin cihazlara vereceği zarardan endişe ediyorlar.

TREDAŞ'a başvurduklarını, şirket yetkililerinin kesintilerin kaynağının belediyeye ait kazı nedeniyle olduğunu belirttiklerini ancak net bir yanıt alamadıklarını söylediler.

Kesintilerin nedeni ne?

Kocasinan Mahallesi'nin bir bölgesinde meydana gelen elektrik kesintileri vatandaşı olumsuz etkiliyor. Son bir haftada günlük defalarca yaşanan ve süresi belli olmayan elektrik kesintileri çevrede yaşayanları tedirgin ediyor. Hem cihazların bozulacağından hem de kesintide asansörde kalacaklarından korkan mahalleli Tredaş'ın bunu bir an önce gidermesini istedi.

Son günlerde meydana gelen 15'e yakın kesintinin gerçekleşmesi henüz çözüm bulunamadığı göstersede Tredaş yetkilileri kesintinin belediyenin bölgede yaptığı kazıdan meydana geldiğini ifade ediyor. Vatandaş ise 'kesintinin nedeni ne? Neden hala sorun giderilemiyor?' diye soruyor.

Bazı sakinler ise cihazlarının bozulması halinde tazminat için hukuki yola başvuracaklarını ifade etti.