Karaağaç Ardaspor toplamda 38 transfer yaptı

Edirne Karaağaç Ardaspor Kulüp Başkanı Aytaç Feda, takımın hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu. Feda, tüm takımlarda toplamda 38 transfer gerçekleştirdiklerini ve oyuncuların lisanslarını tamamladıklarını aktardı.

TAKİP ET

Karaağaç Ardaspor Kulüp Başkan Feda, U17, U18 ve A takımıyla genç sporcu yapısına sahip olduklarına dikkat çekti. Takıma destek verenlere teşekkür eden Feda, “Sayın Valimize, vekilimiz Fatma Aksal'a, İl Başkanımız Belgin İba'ya ve belediye başkanımıza verdikleri desteklerden dolayı minnettarız. Kapılarını ne zaman çalsak dinlerler çözüm bulurlar. Şu anda kulübümüzde 100'e yakın sporcumuz var ve bu sayı her geçen gün artıyor. Erkek takımımızda Ümmet Hoca ve Mesut Hoca gibi çok değerli isimler görev alıyor. Harika işler yapıyorlar,” diye konuştu.

Kulübün son durumuna da değinen Feda, Süper Amatör Lig'de mücadele eden Lalapaşaspor'u 2-0 mağlup ettiklerini ve bu galibiyetin kendilerinin ne kadar doğru yolda olduklarını belirtti. Feda, “Maçlarımız Saraçhane'de oynuyoruz. Edirne'deyiz ama sonuçta bize deplasman gibi geliyor. Karaağaç'ta sahamız yapılıyor oraya geçince kendi mahallemizde oynayacağız. İlk yarı bittikten sonra oyuncularımla oturup konuşacağım 2-3 yıllık sözleşmeler yapmayı planlıyorum. Her yaz yeni oyuncu bulmakla vakit harcamayalım elimizde oyuncularla devam edeceğim. Bilinçli bir altyapı kurulursa büyük paralara gerek kalmadan başarılı olabiliriz. Takımımız genç, tüm oyuncularımız 2005 doğumlu,” ifadelerini kullandı.

Karaağaç Ardaspor'un sadece erkek futboluyla değil, kadın futbol takımıyla da büyük ümitler taşıdığını belirten Feda, “Kadın futbol takımımızda Bürke Hocamız var ve hem erkek hem kadın takımlarımızdan çok ümitliyiz. Bu çocuklara güveniyorum,” dedi.

Feda, kulübün geleceği için hem altyapı hem de sportif anlamda büyük hedefleri olduğunu vurgulayarak, Edirne'de sporun gelişimine katkı sağlayacaklarını ayrıca üç yıldır sponsorluğumuz yapan Olin A.Ş'ye ve yönetim kuruluna teşekkürlerini iletti. Ebru Yıldız Günenç

EBRU YILDIZ GÜNENÇ