İL GENEL MECLİSİ TAKSİM MEYDANI SALDIRISINI KINADI

Edirne İl Genel Meclisi Kasım ayı toplantıları devam ediyor. İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen 11'inci birleşimde İstanbul'un Taksim Meydanı'nda meydana gelen bombalı saldırı kınandı.

TAKİP ET

Edirne İl Genel Meclisi'nin Kasım ayı toplantılarının 11'incisi İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıda İstanbul Taksim Meydanı'nda yaşanan bombalı saldırım meclis üyeleri tarafından kınandı.

Edirne İl Genel Meclisi üyeleri Kasım ayı toplantılarının 11'inci birleşimi için İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda bir araya geldi. Toplantıya katılan tüm üyeler Taksim Meydanı saldırısını şiddetle kınadı. Devletin hainlere karşı en ağır cezayı vereceğine inançlarının tam olduğunu belirten Edirne İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Geçmiş, saldırıyı yapanları lanetledi.

Taksim Meydanı'nda yaşanan olayın derin üzüntüsü içerisinde olduklarını söyleyen Mehmet Geçmiş, 'Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Bu hain saldırıyı tüm il genel meclisi üyelerimizle birlikte lanetliyoruz. Hepsinin Allah belasını versin diyoruz. Bu ülkemiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulmuş milli imsakiye sınırlarımız kanla irfanla çizilmiştir. Kim nasıl bir hain saldırıda bulunursa bulunsun bu ülkeden bir parça toprak alamayacaktır. Asla Cumhuriyetimizi de yıkamayacaktır. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet görevini ilelebet devam ettirecek ve vatanını koruyacaktır. Saldırıyı yapanların da çok kısa sürede yakalanmasının sevincini yaşıyoruz.' diye konuştu. Umut Poyraz