İl Genel Meclisi'nin 4'üncü oturumu gerçekleşti

Edirne İl Genel Meclisi'nin Ağustos ayı toplantıları devam ediyor. Toplantıların dördüncü birleşimine İl Genel Meclisi Genel Sekreteri katıldı.

TAKİP ET

Edirne İl Genel Meclisi Ağustos ayı toplantıları dördüncü birleşimi ile devam etti. Dördüncü birleşime Edirne Vali Yardımcısı ve İl Genel Meclisi Genel Sekreteri Eyüp Batuhan Ciğerci katıldı.

Meclis üyelerine hitap eden Ciğerci, önceki gün Edirne Valisi Yunus Sezer'in katılımı ile gerçekleşen görüşmeyi hatırlattı. İl genelinde devam eden yatırım ve projelerle ilgili meclis üyelerine bilgi veren Ciğerci, üyelerden gelen taleplerle ilgili de fikir alışverişinde bulunacaklarını dile getirdi.

İl Özel İdaresi olarak 2023 yılında yapılan yatırım programını sonuçlandırmak için var güçleri ile çalışmaya başladıklarını ifade eden Ciğerci, özellikle asfalt tesisinin açılması ile yol çalışmalarının hızlandığını aktardı. Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından yatırım programına alınan 60 projenin 54‘ünün tamamlandığını belirten Ciğerci kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Vali Yardımcısı Ciğerci'nin sunumunun ardından toplantının kalan bölümü basına kapalı şekilde devam etti.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ