İba'dan Edirne İçin Kritik Görüşme

AK Parti'nin Genişletilmiş 166'ıncı İl Başkanları Toplantısı'na katılan Edirne İl Başkanı Belgin İba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.

TAKİP ET

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştirdi. AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Cumhurbaşkanı'nın başkanlığında gerçekleşen 166'ıncı Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı.

İba, toplantıda Edirne halkının taleplerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a doğrudan ilettiğini belirtti. İba ayrıca Erdoğan'ın AK Parti Konferans Salonu'nda yaptığı konuşmada, AK Parti'ye gönül veren vatandaşlara ve teşkilatların tüm mensuplarına selam ve hürmetlerini ilettiğini aktardı.

Toplantının, parti içinde il başkanlarının bölgesel sorunlarını ve taleplerini iletme amacı taşıdığı geniş kapsamlı bir buluşma niteliğinde olduğunu belirten il Başkanı İba yaptığı açıklamasında: “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında 166. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantımızı gerçekleştirdik.

Toplantımızda ve sonrasında Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a Edirnemiz ve bölgemizden aldığım talepleri arz ettim.

81 ilimizden gelen dava arkadaşlarımızla teşkilat çalışmaları ve kongre sürecimiz hakkında değerlendirmelerde bulunduğumuz toplantımız hayırlara vesile olsun” dedi.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ