İBA 'ÜLKE İÇİN TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYMAMIŞ MUHALEFET YİNE YALAN SİYASETİ İLE YALAN TERÖRÜ İLE İLGİLENİYOR.'

AK Parti Edirne İl Başkanlığı tarafından Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi toplantılarının ilki Süloğlu'nda gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, slogan atmaktan, reklam yapmaktan başka bir iş yapmamış ve bu ülke için taş üstüne taş koymamış muhalefetin yine yalan siyaseti ile yalan terörü ile ilgilenmekte olduğunu söyledi.

TAKİP ET

AK Parti Edirne İl Başkanlığı tarafından Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi toplantılarının ilki Süloğlu'nda gerçekleştirildi.

AK Parti olarak ülkenin son 20 yılına ve geleceğine damgasını vurmuş, imzasını atmış bir davanın, idealin neferleri olduklarını belirten Başkan İba, 'Bizler bir siyasi partinin mensubu olmanın çok ötesindeyiz. Bizler bu ülkenin son 20 yılına ve geleceğine damgasını vurmuş, imzasını atmış bir davanın, idealin neferleriyiz. Her şeyden ve hepsinden önce 20 yılda bu ülkenin nereden nereye geldiğini ve bunu nasıl omuz omuza, dişe diş başardığımızın bilincinde olacağız. AK Parti demek ilmek ilmek işlenmiş bir idealin ismi demek; AK Parti demek bu milletin layık olduğu hizmeti, kalkınmayı, refah ve adaleti sağlamış idealin ismi demek; Bunları asla her ne koşul ve şartta olursak olalım unutmayacağız. Bugün pandemi sonrası tüm dünyanın içinden geçtiği ağır ekonomik şartları ülkemizde de yaşadık. Bu sıkıntılı günleri milletçe el ele verip, aşacağımız günler uzak değil. Bizim liderimiz, kadrolarımız ve milletimizin gücü böyle sıkıntılı günleri aşacak irfana da, tecrübeye de sahiptir. Ve bunu bir kez daha kanıtlamıştır! Cumhurbaşkanımız Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın da işaret ettiği gibi, Bizler milletçe, ülkece üreteceğiz, üreteceğiz ve hep üreteceğiz. Ve üretimle bu iktisadi ayak oyunlarından da, ekonomik kurtuluş savaşımızdan da alnımızın akıyla çıkacağız ve çıkıyoruz.' Dedi.

'Vatandaş bunları görüyor'
AK Parti olarak önce kendilerine yılların getirdiği yetkinliklere ve güçlerine güveneceklerini belirten Başkan İba, 'Slogan atmaktan, reklam yapmaktan başka bir iş yapmamış ve bu ülke için taş üstüne taş koymamış muhalefet yine yalan siyaseti ile yalan terörü ile ilgilenmekte.

Senelerdir halkın gözünde bir yer edinememiş ve değer kazanamamış kaliteli bir muhalefet olmayı bile becerememiş CHP, FETÖ artığı diğer partiler mi bu memleketi sıkıntıdan kurtarır sizce?

Vatandaşımız terör örgütünün siyasi uzantıları olan HDP ve diğerlerine güvenir mi?

Vatandaş bunları görüyor. Bu nedenle biz önce kendimize yılların getirdiği yetkinliğimize ve gücümüze güveneceğiz.' Şeklinde konuştu.

'Bu hikâyenin Süloğlu'ndaki Kahramanı sizlersiniz'

İlçeler için daha çalışıp eksikleri tamamlamak için tüm güçleri ile çabalayacaklarını belirten Başkan İba, 'Biliyorsunuz iki dönemdir çok üzülerek söylüyorum ki Süloğlu Belediyemizi kaybediyoruz. Elbette ki bundan çıkarttığımız dersler var. Demek ki biz Süloğlu'ndaki vatandaşlarımıza yeterince dokunamamış, bir yerlerde eksik kalmış, boş bırakmışız. Ve bu alanlardan CHP'nin sızmasına müsaade etmişiz. Artık böyle bir lüksümüz yok. Geçtiğimiz günlerde Teşkilat Akademimizde de belirttiğimiz gibi bu hikâyenin Süloğlu'ndaki Kahramanı sizlersiniz. Bizler, ilçemiz için daha çok çalışacak ve ilçemizin eksiklerini tamamlamak için var gücümüzle çabalayacağız. Devir aynı yolda yürüme değil beraber koşma devri. Yeter ki bizler daha çok çalışalım, daha çok hemşehrimize ulaşalım ve daha çok gönüller kazanalım. Biz AK Parti Edirne İl Başkanlığı olarak her daim yanınızda ve destekçiniz olmayı sürdüreceğiz. Kapılarımız sizlere her zaman açık, üstümüze düşen ne varsa biz buradayız. Hedefimiz büyük, Çünkü ne diyor Cumhurbaşkanımız ' Aşkınan Koşan Yorulmaz.' İfadelerine yer verdi.
Gelecek nesillere daha büyük ve güçlü bir Türkiye bırakmak için çalışmalara ara vermeden sürdürülmesi gerektiğini söyleyen AK Parti Süloğlu İlçe Başkanı Veli Çolak, 'Bizler büyük bir davanın gönül neferleri olarak buradayız. Türkiye'nin nasıl binlerce yıllık devlet tarihimizin son halkası ise AK Parti de bu büyük davanın günümüzdeki en önemli temsilcisidir. Gelecek nesillere daha büyük ve güçlü bir Türkiye bırakmak için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı örnek alarak günün 24 saatini bu dava uğrunda çalışarak ve bu sorumluluğu taşıyarak yaşamalıyız. Göreve geldiğimiz günden bu güne teşkilat olarak ilçemizde ve köylerimizde yaşayan insanımızın ihtiyaç ve sıkıntılarını gidermek, daha refah bir durumda yaşamaları için yaptığımız çalışmalarda bizlere her türlü desteği veren İl Başkanımız Belgin İba'ya, milletvekilimiz Fatma Aksal'a teşkilatım adına teşekkür ederim. Bu çalışmalarda ve mücadelemizde her zaman yanımda duran ilçe teşkilatıma, gençlik kollarına, kadın kollarına, teşkilatımızın her kademesinde görev yapan mahalle başkanları ve köy temsilcilerine, sandık kurullarına teşekkür ederim. Başta milleti ve ülkesi adına Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği mücadele, yatırımlar ve öngörüleri ile 20 yıllık iktidarını geride bırakmış dünyanın konuştuğu ülke haline getirmiş Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün deyimi ile muasır medeniyetler seviyesine ulaştırma noktasında durmadan çalışıyoruz.' Dedi.
AK Parti Süloğlu İlçe Başkanı Veli Çolak, AK Parti ailesine ve iktidarına yapılan Atatürk karşıtlığı yakıştırmalarını kabul etmediklerini söyledi.
Çolak, 'Bugün iktidarımız Akdeniz'de doğalgaz ve petrol arıyor. CHP yöneticileri Akdeniz'de işimiz ne diyor. Hala İzmir'in dağlarında çiçekler açtırıyor. Atatürk, İstikbal göklerdedir sözünü 15 Mayıs 1925'te söyleyerek '˜göklerini koruyamayan milletler yarından asla emin olamazlar' demiştir.

Bugünkü CHP yönetimi ise yapılan İHA, SİHA, TİHA, ATAK ve birçok hava savunma çalışmalarını bünyelerine ve ortaklarına kabullendiremiyorlar.' Dedi.