Huzurevi sakinleri unutulmadı

Edirne'de huzurevinde kalan yaşlılar, Kurban Bayramı ve Babalar Günü dolayısıyla düzenlenen mangal etkinliği düzenlendi. Edirne'de Barınan Yaşlıları Koruma ve İhtiyaçlarını Karşılama Derneği tarafından organize edilen etkinlik, huzurevi sakinlerine hem eğlenceli hem de duygusal anlar yaşattı.

TAKİP ET

Huzurevinin bahçesinde gerçekleşen piknikte, müzik eşliğinde hoşça vakit geçiren yaşlılar, açık havada bir arada olmanın keyfini sürdü. Etkinlikte zaman zaman duygu dolu anlar yaşanırken, zaman zaman da neşeli anlar dikkat çekti.

Dernek Başkanı Pınar Ersaçmış ve dernek üyeleri, huzurevi sakinleriyle sohbet ederek hem Kurban Bayramı'nı hem de Babalar Günü'nü kutladı. Ersaçmış, etkinlikte yaptığı konuşmada, "Yaşlılarımızın yüzünü güldürmek, onlara unutulmaz anlar yaşatmak bizim için çok önemli. Bu özel günleri onlarla kutlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.

Etkinlik, huzurevinin bahçesinde düzenlenerek yaşlıların keyifli bir gün geçirmesi sağlandı. Dernek tarafından organize edilen bu anlamlı etkinlik, huzurevi sakinlerine moral ve mutluluk verdi.

Hem Kurban Bayramı hem de Babalar Günü öncesi yaşlılarla bir yaz etkinliği yapmak istediklerini söyleyen Dernek Başkanı Pınar Ersaçmış, "Babalar Günü bayrama denk geliyor. Babalarımızın, çınarlarımızın ellerini öpelim, güzel bir zaman geçirelim istedik” dedi.

Yaşlıların daha güzel ve kaliteli bir vakit geçirmesi için bu tür etkinliklerin çok anlamlı olduğunu söyleyen Edirne Merkez Huzurevi Müdürü İbrahim Irmak, “Edirne'de Barınan Yaşlıları Koruma ve İhtiyaçlarını Karşılama Derneği'yle birlikte güzel bir etkinlikte bir araya geldik. Yaklaşan Babalar Günü öncesi yaşlılarımızla birlikte bahçede hem müzik eğlencesi yaparak onların Babalar Günü'nü kutlayalım, hem de bayram gelmeden hepsini tebrik ve mutlu edelim istedik. Bahçede piknik organizasyonu düzenledik. Bu organizasyonla daha güzel, kaliteli vakit geçirmiş olacak” ifadelerine yer verdi.

Böyle bir ortamda bulunmaktan ve Babalar Günü'nün kutlanmasından çok mutlu olduklarını belirten Huzurevi sakinlerinden Mustafa Kılıççı, müzik eşliğinde yemek yiyip, oyun oynayıp stres atacaklarını söyledi. Fahrettin Baydar

Fahrettin Baydar