Hocaoğlu'yla yolları ayırma kararı

Edirnespor deplasmanda İzmir Çoruhlu Futbol Kulübüne 2-0 mağlup oldu. Maç sonrası kulüpten yapılan açıklamada, teknik direktör Hakkı Hocaoğlu ve teknik ekiple yolların ayrıldığı belirtildi.

TAKİP ET

Nesine 3. Lig 4. Grupta mücadele eden ligin 5. haftasında İzmir Çoruhlu Futbol Kulübüne konuk olan Edirnespor sahadan 2-0 mağlubiyet ile ayrıldı. Mağlubiyet sonrası Edirnespor Yönetim Kurulu Teknik Direktör Mehmet Hakkı Hocaoğlu ile yolları ayırma kararı aldı.

Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, “Yönetim kurulumuz gerçekleştirdiği toplantı sonucunda teknik direktör Hakkı Hocaoğlu ve teknik ekibiyle yollarını ayırma kararı almıştır. Hakkı Hocaoğlu ve ekibine bugüne kadar verdikleri emekler için teşekkür ediyor, kendilerine bundan sonraki profesyonel kariyerlerinde başarılar diliyoruz.” İfadeleri kullanıldı.

Kulübün yeni teknik direktörünün kim olacağına dair henüz resmi bir açıklama yapılmazken, yönetimin kısa süre içinde yeni antrenörü belirlemesi bekleniyor.

Hocaoğlu yönetiminde 3. lig 4. grupta mücadele eden Edirnespor oynadığı 5 maçta 3 mağlubiyet 1 beraberlik 1 galibiyet alarak 4 puanla 12. sırada yer alıyor. Ebru Yıldız Günenç

EBRU YILDIZ GÜNENÇ