Genç yazılımcılardan yenilikçi uygulama

Trakya Teknopark'taki genç yazılımcılar yenilikçi bir uygulama geliştirdi. Otelde konaklayan müşterilere birçok imkan sunan uygulama içeriğinin zenginliğiyle de dikkat çekiyor.

TAKİP ET

Edirne'de faaliyet gösteren bir yazılım firması, otel müşterilerinin tüm hizmetlere kolayca erişmesini sağlayan yenilikçi mobil bir uygulama geliştirdi.

Otel müşterileri, uygulama ile sipariş verebiliyor, eğlence ve aktivitelere katılım için rezervasyon oluşturabiliyor. Etkinliklerin yoğun olduğu zamanları da analiz eden uygulama, kullanıcıları daha uygun zamanlara veya etkinliklere yönlendirebiliyor. Farklı hizmet ve rezervasyon uygulamalarını tek çatı altında toplayan bu sistem, kullanıcı deneyimini geliştirerek otellerde daha verimli ve keyifli bir konaklama sağlıyor.

Trakya Teknopark'ta genç yazılımcılarla birlikte çalışan Mustafa Uğur Büyükişcan'ın öncülüğünde geliştirilen "Akıllı Eğlence Sistemleri" adlı uygulama, otel konuklarına, kaldıkları tesisin tüm olanaklarını tek bir platformdan yönetme imkânı sağlıyor.

Geliştirdikleri uygulama ile otel müşterilerinin yaşadığı sorunları ele alarak çözüm ürettiklerini belirten firma yöneticisi Büyükişcan, birçok otelde araştırma yaptıklarını ve müşteri taleplerini dinlediklerini ifade etti.

"UYGULAMAYI MÜŞTERİLERİN TALEPLERİNE GÖRE GELİŞTİRDİK"

Müşterilerin taleplerini göz önünde bulundurarak kapsamlı bir uygulama geliştirdiklerini söyleyen Büyükişcan, "Uygulamamızda, entegre olduğumuz 13 farklı program var. Bir otelde kullanılan tüm sistemlere entegreyiz. Bunların araştırması, analizleri ve geliştirilme süreci oldukça uzun sürdü. Yaklaşık 3 yıldır geliştirdiğimiz bir uygulama. Uygulamanın otel müşterilerine pek çok kolaylık sağlıyor. Müşteriler oteldeki tüm uygulamalara tek tıkla ulaşabiliyor. Otel misafirleri konakladıkları yerin tüm imkanlarına geliştirdiğimiz uygulamayla tek tıkla ulaşabiliyor. Uygulamayla restoran bölümünden tüm siparişler verilebiliyor. Otellerdeki farklı aktiviteler için rezervasyonlar yapılabiliyor. Otelde ihtiyaç duyduğu her şeyi tek tıkla yönetebiliyor. Misafirler aktivite alanlarındaki doluluk oranlarını görebiliyor ve buna göre tercihlerini yapabiliyor. Uygulamadaki özelliklerin hepsinin parçalarını farklı uygulamalarda görmek mümkün ancak biz tüm bunları tek çatı altında toplayıp kullanıcılara sunuyoruz" şeklinde açıklamada bulundu. Fahrettin Baydar

Fahrettin Baydar