Gaziler dernek bahçesindeki manzara karşısında şok oldu

Muharip Gaziler Derneği'nin bahçesinde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce yapılan çevre kirliliği pes dedirtti. Her gün gaziler tarafından temizlenen ve geçtiğimiz sabah çevreye atılan çöpler, alkol şişeleri ve banklara zarar verilmesi karşısında gaziler şaşkınlık yaşadı. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Edirne Şube Başkanı Ahmet İsmailoğlu, gaziler derneği olarak böyle hareketler yapılmasından büyük üzüntü duyduklarını güvenlik güçlerinden ise önlem alınmasını talep etti.

TAKİP ET

Gaziler derneği bahçesindeki çevre kirliğine neden olan şahıslar gazileri derinden üzdü. Her gün gaziler tarafından temizlenen bahçe içerisinde bazı kişi ve kişilerce yedikleri yiyeceklerin çöpleri ve alkol şişeleri gazileri derinden üzdü.
Geçtiğimiz gün gaziler derneğine gelen Türkiye Muharip Gaziler Derneği Edirne Şube Başkanı Ahmet İsmailoğlu, gördükleri manzara karşısında şok olduklarını belirtti.
Gençlerin bu tür davranışlarının gazileri derinden üzdüğünü söyleyen Türkiye Muharip Gaziler Derneği Edirne Şube Başkanı Ahmet İsmailoğlu, 'Sabah ilk geldiğimizde derneğimizin bahçesini gördüğümüz manzara bir şok etkisi yarattı. Dernek bahçemizin içerisinde atılan çöplerin yanında bir çanta gördük. Biraz şüpheli yaklaştım fakat biraz cesaret ile içerisinde ne olduğuna baktım. İçerisinde resim defterleri olduğunu görünce rahatladık. Çanta içerisindeki eşyalara baktığımızda öğrenci olduğunu anladık. Bu derneğimizin güvenlik güçleri tarafından akşam saatlerinde 6 ile 11 arasında gözetim altına alınması en azından güzergahları üzerinde kontrol etmelerini rica ediyoruz. Dernek bahçemizde bulunan oturulan bankları dahi yerinden söküp taşımışlar, sabah geldiğimizde kendimiz kaldırıp yerine koyduk. Bu çirkin durumları görünce üzülüyoruz tabi ki. Biz burasını gözümüz gibi bakıyoruz her gün temizliyoruz. Sabah her tarafı alkol şişeleri ve çöplerle görünce bizleri derinden üzdü. Bu durumun tekrarlanmamasını istiyoruz. Burada gündüzleri çocuklar aileleri ile geliyor. Bazı gençlerin burada yaptığı çirkin hareketler için üzülüyoruz. Her dakika polis çağırmakla da olmuyor. Güvenlik güçlerinden ricamız en azından akşam 11'e kadar güzergahları üzerinde geçerlerken kontrol edilirse bizlerde çok mutlu olacağız. En azından kontrol edildiğini anladıklarında burada bu tür olaylar olmaz.' Dedi.
Barış Karapaça