El sanatları ustası ve seramik öğretmeninden yılbaşına özel workshop çalışması

'Yeni yılda sevdiklerinize el emeğinizi armağan edin' adlı Workshop çalışması yapılacak

TAKİP ET

Edirne'nin sayılı kispet ve el sanatları ustalarından birisi olan Adem Kayın ve Seramik Öğretmeni Aslı Cebe öncülüğünde 24 Aralık 2023 Pazar günü 15.00- 17.00 saatleri arasında 'Yeni yılda sevdiklerinize el emeğinizi armağan edin' adlı Workshop çalışması yapılacak.

Amaçlarının insanların yeni yılda sevdiklerine kendi el emeğiyle hazırladığı ürünleri hatıra olarak sunmasına katkı sağlamak olduğunu söyleyen el sanatları ustası Adem Kayın, 2023 yılının bitmesine sayılı günler kala bu şekilde farklı bir etkinlik düzenleyerek hem paylaşma kültürünü yaygınlaştırmak hem de yeni yıla güzel bir anı bırakmak istediklerini belirtti.

Etkinliğe katılmaları için vatandaşlara çağrıda bulunan Kayın, 2024 yılı öncesi insanların sevdiklerine böyle güzel bir hediye vermesi ve anı bırakması için bunun güzel bir fırsat olduğunu söyledi.

Edirne'nin Kaleiçi Mithatpaşa Ortakapı Caddesi'nde bulunan Şems Cafe'de gerçekleştirilecek bez-çanta baskı-boyama Workshop etkinliğine katılım ücreti tüm malzemeler dahil 200 Türk Lirası olarak belirlendi.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ