Edirnesporlular Topluluğu 200 yeni üye kaydı yaptı

​​​​​​​Trakya Üniversitesi'nde düzenlenen öğrenci toplulukları buluşmasında, Trakya Üniversitesi Edirnesporlular Topluluğu yaklaşık iki yüz yeni üye kaydı yaptı.

TAKİP ET

Trakya Üniversitesi'nde düzenlenen öğrenci toplulukları buluşmasında, Trakya Üniversitesi Edirnesporlular Topluluğu yaklaşık iki yüz yeni üye kaydı yaptı.

Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen etkinlik, öğrenci topluluklarına yoğun katılım sağlandı. 110'u kültür, 20'si spor olmak üzere toplamda 130 topluluk stant açarak, faaliyetlerini tanıttı ve öğrencilere topluluklar hakkında bilgi verdi.

Trakya Üniversitesi Edirnesporlular Topluluğu da etkinlikte yüzlerce öğrenciyle buluşarak onlara topluluk hakkında bilgi verdi

Topluluğa yaklaşıl 200 yeni üye kaydı yapıldı.

Topluluk Başkanı Seyithan Geçmiş, Edirnespor taraftarlarının adını daha çok sosyal sorumluluk projelerinde görmeye devam edeceklerini belirtti.

Edirnespor'u öğrencilere anlatmak istediklerini belirten Geçmiş, “Trakya Üniversitesi Edirnesporlular topluluğu olarak amaçlarımız en başında Edirnespor Kulübünü Trakya Üniversitesine gelen öğrencilere tanıtmaktır. Burada aramızda katılan arkadaşlarımız ile iç sahada ve deplasmanda oynanacak maçlara organizasyonlar düzenlemek , sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunmak diğer amaçlarımızın arasında yer almaktadır. Derneğimizin düzenlediği sosyal sorumluluk projelerine topluluk olarak katkı vereceğiz. Edirnespor taraftarlarının adını daha çok sosyal sorumluluk projelerinde görmeye devam edeceksiniz. Kulübümüze destek olmak için çalışmalarımıza kararlı şekilde devam edeceğiz.” Şeklinde konuştu.

EBRU YILDIZ GÜNENÇ