Edirnespor yönetimi hakem hatalarına tepki gösterdi

TFF Nesine 3'üncü Lig'in 7'nci haftasında Edirnespor, deplasmanda Bursa Nilüfer FK ile karşı karşıya geldi. Uzatmaların 10'uncu dakikasında gol yiyen Edirnespor sahadan mağlup ayrıldı.

TAKİP ET

Maç sonrası Edirnespor camiası, karşılaşmanın hakemi Levent Balcı'ya tepki gösterdi. Pazar günü oynanan mücadelede Bursa Nilüfer FK'ya konuk olan Edirnespor, hakem atalarının mağlubiyetlerinde büyük bir rol oynadığını vurguladı.

Edirnespor sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Açıklamada şu cümlelere yer verildi; “Sportif başarı için her şeyi mubah görmeyen, sahadaki başarı kadar geleceğini ve Türk futboluna yapacağı katkıyı da düşünen kulübümüz, bunu yaparken hiçbir kurum ve kişiden imtiyaz talebinde olmamıştır ve olmayacaktır. Ancak dün oynanan Bursa Nilüfer FK maçımızda müsabakanın kaderini değiştirecek kararlarda hakemlerin verdiği ve veremediği kararlar canımızı acıtmaya devam etmiştir. 90 dakika boyunca oyunu durduracak herhangi bir gol ya da kırmızı kart olmamasına rağmen maçın sonuna 9 dakika oynanmayan süre ilave eden ve bu 9 dakikalık süreyi kendi inisiyatifiyle 11 dakikaya çıkaran, yediğimiz golde oyuncumuz Hüseyincan'a yapılan faulü görmemezlikten gelen hakem hatalarının takdirini kamuoyuna bırakıyoruz. Bu kararlar, bazılarını mutlu edebilir ancak birilerinin canını fena halde yakmaktadır. Edirnespor Kulübü olarak zulme asla rıza göstermeyeceğiz.” Kumru Öngün

KUMRU ÖNGÜN