Edirnespor ilk maçına hazırlanıyor

Bir süredir mali sıkıntılarla boğuşan Edirnespor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Kulüp mali kriz nedeniyle antrenör ve futbolcularını kaybetmişti. Yönetim tarafından kriz aşıldı. Yeni teknik direktör ve futbolcularla anlaşmalar yapıldı.

TAKİP ET

Edirnespor, yeni sezon hazırlıklarına devam ederken yaşadığı mali krizle gündeme gelmişti. Sezon başında anlaşma sağlanan teknik direktör Kadir Kar'ın takımdan ayrılması ve birçok futbolcuyla yolların ayrılması, kulüpte derin bir belirsizlik yaratmıştı. Ancak Edirnespor yönetimi, krizin daha da büyümesini engellemek adına hızlı bir hamle yaptı.

Takım, teknik direktörlük görevine Mehmet Hakkı Hocaoğlu'nu getirdi. Hocaoğlu ile bir yıllık sözleşme imzalandı ve tecrübeli teknik adam, genç oyunculardan oluşan ekibini sezona hazırlamaya başladı. Yönetimin bu kararlı adımıyla birlikte, Edirnespor'un yeni sezona iddialı bir şekilde girmesi hedefleniyor. Hocaoğlu, takımın geleceği için umut verici bir yapı oluşturmayı planlıyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Edirnespor Başkanı Onur Yaren Ayaydın, yeni gelen teknik direktörle ve yeni gelen oyuncularla lige en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştıklarını aktardı.

Edirnespor Ayaydın; ‘'İlk maçımız deplasmanda, Orduspor 1967 ile akşam maçı oynayacağız deplasmandan galibiyetle dönmeyi istiyoruz'' dedi.Sercan Güder

SERCAN GÜDER