Edirnespor'dan maskeli farkındalık

BAL 11'inci grupta mücadele eden Edirnespor, 25 Kasım Stadı'nda konuk ettiği Vizespor karşılaşması öncesi önemli bir farkındalığa imza attı. Sınır Beyi Taraftar Grubu'nun da destek verdiği farkındalık eyleminde Edirnesporlu futbolcular, '˜Maskemi Takarım Farkındalık Yaratırım' kampanyası kapsamında sahaya maske takarak çıktı. Güne özel pankartın da kullanıldığı farkındalık eyleminde lösemili çocuklara moral desteği sağlanırken Edirnespor, karşılaşmadan 4-2'lik galibiyetle ayrıldı.

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11'inci grupta mücadele eden Edirnespor, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında önemli bir farkındalığa imza attı. 25 Kasım Stadı'nda oynanan Vizespor karşılaşması öncesi futbolcular, '˜Maskemi Takarım Farkındalık Yaratırım' kampanyasına destek vermek amacıyla sahaya maske takarak ve güne özel pankart ile çıkarken; Sınır Beyi Taraftar Grubu da kampanyaya destek verdi.

Edirnespor Kulüp Başkanı Savaş Üner, futbolcuların ve taraftarların örnek farkındalığının ardından basın mensuplarına kampanya ile ilgili açıklamalarda bulunurken; amaçlarının farkındalık yaratarak çocuklara moral vermek olduğunu ifade etti. Üner, Lösemili Çocuklar Haftası'nın önemine dikkat çekerken; 'Bugün taraftar ve futbolcularımızla birlikte böyle bir organizasyonla farkındalık yaratmak istedik. Bu hastalık herkesin başına gelebilir. Bu hastalığa yakalanan çocuklarımızın da en çok ihtiyaç duyduğu şey moral ve motivasyondur. Biz de bu amaçla hem farkındalık yaratıp hem onlara moral olmak istedik' ifadelerine yer verdi.

Sınır Beyi Taraftar Grubu Başkanı Kıvanç Arda ise LÖSEV'in faaliyetlerini yakından takip ederek destek verdiklerini söylerken; 'Özellikle lösemili çocuklarımızın tedavisinde en gerekli olan şey moral ve motivasyondur. Hayat içerisinde bir çocuğun hayatından ve sağlığından daha değerli bir şey olamaz. Bu nedenle biz de bugün bu farkındalığa destek olmak için maskelerimizi takıyoruz' dedi.

'˜Maskemi Takarım Farkındalık Yaratırım' kampanyasına desteğin ardından Ümit Kurt, Kaan Yüksel, Oğuz Yeşil, Ayberk Kutluğ Tuncer, Barış Aysu, Kazım Birkan, Emin Akyıldız, Erkan Yetişmiş, Hakan Doğan, Serdal Öz ve Engin Gülle ilk 11'i ile sahaya çıkan Edirnespor, Vizespor ile karşılaştı. Vizespor'un ilk 11'i ise Mehmet Karabacak, Emre Gündüz, Ramazan Bulut, Fatih Gökdemir, Yunus Emre Karaman, Uğurkan Durmaz, Onurhan Seven, Ömer Gün, Yunus Şengül, Ramazan Üzer ve Alperen Kılıç'tan oluştu.

İlk yarıyı önde tamamladı

İstanbul Bölgesi hakemlerinden Abdülkadir Düzgün'ün yönettiği maçta yardımcı hakemler Burak Canbulat, Emrah Altındağ ve Murat Madan'dan oluşurken; Vizespor, karşılaşmanın 32'nci dakikasında Alperen Kılıç'ın gölü ile öne geçti. İlk yarının son dakikalarında ataklarını sıklaştıran Edirnespor, 45'inci dakikada Engin Gülle ve 45+1'inci dakikada Barış Aysu'nun golleriyle ilk yarıyı 2-1 önde kapadı.

İkinci yarıda goller art arda geldi

Karşılaşmanın ikinci yarısına da hızlı başlayan Edirnespor, 52'nci dakikada Kaan Yüksel ve 62'nci dakikada Serdal Öz'ün golleri ile 4-1 öne geçmeyi başarırken; mücadelenin son golünü ise Vizespor 78'inci dakikada Ramazan Üzer ile buldu. Karşılaşmanın 90 dakikası Edirnespor'un 4-2'lik galibiyeti ile tamamlandı.