Edirnespor'da parola 3 puan

Edirnespor, Bergama Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak. Sarı kırmızılılar ligdeki ikinci galibiyeti için mücadele edecek.

TAKİP ET

TFF 3. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Edirnespor, 2024-2025 sezonunda deplasman maratonuna hız kesmeden devam ediyor. Edirnespor, 5 Ekim Cumartesi günü saat 19.00'da Bergama Belediyespor ile 14 Eylül Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Geçtiğimiz hafta, ligin iddialı ekiplerinden Kırıkkale Futbol Kulübü'nü ağırlayan Edirnespor, zorlu mücadelede 3 puan almayı başardı ve ligde 11. sıraya yükseldi. Bergama deplasmanına moralli gidecek olan sarı kırmızılı ekip, galibiyet serisine başlamak için sahada ter dökecek.

Ancak Edirnespor, Bergama karşısında bazı önemli oyuncularından yoksun olacak. Sakatlıkları devam eden Batuhan Er, Bahrican Avcı ve Bertuğ Başdemir'in yanı sıra, özel izni bulunan Engin Nebioğlu da kadroda yer almayacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Edirnespor Başkanı Onur Yaren Ayaydın, geçen hafta ligin iddialı ekiplerinden Kırıkkale Futbol Kulübünü mağlup ettiklerini söyledi.

Galibiyet serisi yakalamak istedikleri ifade eden, Ayaydın, “geçen hafta güzel oynadık ve ligin iddialı ekiplerinden Kırıkkale FK karşılaşmasını kazandık. Seri yakalamak istiyoruz. Bergama deplasmanına gidiyoruz. Dört oyuncumuzdan yoksun olacağız ama tüm oyuncularımıza güveniyorum. Önemli bir karşılaşma seri yakalamak istiyoruz. Ayrıca Pazar günü saat 15.00'de Mimar Sinan Spor Salonunda voleybol karşılaşmamız olacak tüm tarafımızı takımımıza destek için salona bekliyoruz'' şeklinde konuştu. Ebru Yıldız Günenç

EBRU YILDIZ GÜNENÇ