Edirnespor 3 puanı hedefliyor

TFF 3'ncü lig 4'üncü grupta mücadele eden Edirnespor, kendi evinde Kırıkkale FK ile karşı karşıya gelecek. Maç hazırlıklarına çift antrenmanla Tuncaspor Tesislerinde devam eden sarı-kırmızılılarda tek hedef 3 puan.

TAKİP ET

Edirne Spor 'un sıkıntıları yüzünden lige iyi başlayamadığını belirten kulüp başkanı Onur Yaren Ayaydın, taraftara çağrı yaparak tribünlerdeki yerlerini almaya davet etti.

Edirne Spor,Pazar günü Kırıkkale Futbol Kulübü ile oynayacağı maç için hazırlıklarını sürdürüyor. Tunca Spor Tesislerinde maça hazırlanan Edirne Spor, galibiyete kitlenmiş durumda. Yaşanan mali krizler nedeniyle lige kötü başlayan Edirne Spor, oynadığı 3 maçta sadece 1 puan toplayabildi.

Hedef 3 puan

Mutlak galibiyetle maça hazırlanan Edirne Spor'da, orta saha oyuncusu Bertuğ Başdemir dışında sakat ya da cezalı futbolcu yok.

"Bizim için kritik maç, herkesi destek için tribünlere bekliyorum"

Edirnespor'un, Kırıkkale FK ile oynayacağı maça Hakkı Hocaoğlu ile iyi bir şekilde hazırlandığını belirten Başkan Onur Yaren Ayaydın, sahaya mutlak galibiyet için çıkacaklarını söyledi.

Çıkacakları kritik maç için taraftardan destek isteyen Ayaydın, “Sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Lige güzel başlangıç yapamadık. Bizim için kritik bir maç.Mutlak galibiyet için sahaya çıkacağız. Kendi evimizde oynuyor olmamızın avantajını kullanmak için Edirnelileri ve bu takıma gönül vermiş herkesi Pazar günü saat 16.00'da Tunca Spor Stadına bekliyorum” ifadelerine yer verdi.

Fahrettin Baydar