Edirne'ye yeni bir güzellik merkezi açıldı

Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi Acil doktoru Harun Karaağaç'ın eşi Esra Karaağaç tarafından kurulan 'Phiacademy Branko Babic' Güzellik Merkezi törenle açıldı.

TAKİP ET

'Phiacademy Branko Babic' Güzellik Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Edirnelilere hizmet verecek olan güzellik merkezinin açılış kurdelesini AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, İşletme sahibi Esra Karaağaç ve eşi Harun Karaağaç birlikte kesti.

Edirne'ye açılan her yeni bir işletme nedeniyle çok mutlu olduklarını ifade eden AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, her zaman kadınların yanında olduklarını söyledi. Amaçlarının Edirne'ye daha iyi ve kaliteli hizmet etmek olduğunu söyleyen İşletme sahibi Esra Karaağaç, güzellik merkezinde kaş ve kirpik laminasyonu, protez tırnak, kalıcı oje, manikür, pedikür, el ve ayak bakımı, cilt beyazlatma, akne protokolü, leke protokolü, yaşlanma karşıtı protokolü gibi birçok işlem yapılacağını aktardı.

Başkan İba ve beraberindeki misafirlere güzellik merkezini gezdiren İşletme sahibi Esra Karaağaç ve eşi Harun Karaağaç, yapılacak işlemler hakkında bilgi verdi. Esra Karaağaç tarafından Şükrüpaşa Mahallesi Bahriye Üçok Caddesi'nde hizmete giren 'Phiacademy Branko Babic' Güzellik Merkezi'nin açılışına AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Milletvekili Fatma Aksal, AK Parti yönetimi, Karaağaç çiftinin ailesi, arkadaşları ve yakınları katıldı.

Barış Karapaça