EDİRNE İL GÖÇ İDARESİ MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİ YANGIN VE AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ ALDI

Edirne İl Göç İdaresi Müdürlüğü ve Geri Gönderme Merkezi Müdürlüğü tarafından kurum personeline yönelik yangın farkındalık ve afet farkındalık eğitimi verildi. Eğitimin ardından tatbikat gerçekleştirildi.

TAKİP ET

Muhtemel yangın ve afet durumlarında meydana gelebilecek zararı en aza indirebilmek adına Edirne İl Göç İdaresi Müdürlüğü ve Geri Gönderme Merkezi Müdürlüğü tarafından kurum personeline eğitim verildi. Personel yangın farkındalık ve afet farkındalık eğitimi kapsamında olay anında meydana gelebilecek olumsuzluklar hakkında bilgi aldı. Eğitim kapsamında olumsuzluklara karşı alınabilecek tedbirler hakkında sunum gerçekleştirildi.

Kurum içerisinde bulunan eğitmenler tarafından Edirne İl Göç İdaresi Müdürlüğü ve Geri Gönderme Merkezi Müdürlüğü personeline yangın ve afet durumunda kullanılan malzemeler tanıtıldı. Personel eğitim çerçevesinde malzemeleri eğitmenlerin rehberliğinde kullandı. Yangın farkındalık ve afet farkındalık eğitiminin ardından Edirne İl Göç İdaresi Müdürlüğü ve Geri Gönderme Merkezi Müdürlüğü'nde başarılı bir tatbikat gerçekleştirildi.