Edirne'de kız öğrencilerin evi, 'Zeynep Kız Öğrenci Yurtları'

Edirne'de kız öğrencilerin evi Zeynep Kız Öğrenci Yurtlarında, hazırlıklar tamamlandı. Zeynep Kız Öğrenci Yurtları, güvenilir, konforlu ve hijyenik imkanlarıyla öğrencileri bekliyor.

TAKİP ET

Trakya'da 5 şubesi ile faaliyet gösteren Zeynep Kız Öğrenci Yurtları, hazırlıklarını tamamladı ve öğrencilerini beklemeye başladı. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonrasında öğrenciler, tercihlerini tamamladı ve yerleştirme sonuçları da açıklandı. Öğrenciler, bulunduğu şehirlerdeki kalacak yerleri araştırmaya başladı.

Üniversiteye yerleşen gençlerin en önemli sorunlarından birisi de kalacak yer oluyor. Zeynep Öğrenci Yurtları, 19 yıllık tecrübesi, bine yakıt öğrenci kapasitesi ve sağladığı sıcak aile ortamı ile Edirne'de sektörün önde geleni olma özelliğini taşıyor. Bölgenin de en büyük öğrenci yurdu olan Zeynep Kız Öğrenci Yurtları, öğrencilere en iyi hizmeti verebilmek için güler yüzlü ve alanında uzman personelleri ile hizmet sunuyor. Kız öğrencilerin gönül rahatlığıyla tercih edeceği şekilde kaliteli, konforlu ve güvenli olması nedeniyle oldukça fazla talep gören Zeynep Kız Öğrenci Yurtlarında kayıtlar devam ediyor.

‘Yüksek standartlarda kaliteli hizmet'

Öğrencilere yüksek standartlarda kaliteli hizmet ettiklerini belirten, Zeynep Kız Öğrenci Yurtları, 3 ve 4 şubesinden sorumlu Kurum Müdürü Süreyya Güvenç; “2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlamasına çok kısa bir süre kaldı. Üniversite öğrencilerinin tercihlerindeki etkenlerden biri de barınma. Bizler bölgenin en büyük ve en kapsamlı yurtları olarak öğrencilerimize yüksek standartlarda kaliteli hizmet veriyoruz. Alanında uzman profesyonel ekibimizle, öğrencilerimizin gönül rahatlığıyla tercih edebilecekleri düzeyde kaliteli, konforlu, huzurlu ve güvenli şekilde barınmalarına imkân sağlıyoruz” dedi.

‘Ailelerin endişelerini yok ediyoruz'

Ailelerin çocuklarıyla ilgili barınma, güvenlik ve hijyen konularındaki endişelerini yok edecek uygulamalar geliştirdiklerini ifade eden Güvenç; “en önemli görevimiz, öğrencilerin taleplerini taahhüt edildiği şekilde karşılamak ve kurum kültürümüzü sürekli geliştirmek” diye belirterek “yeni eğitim-öğretim döneminin tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

‘Öğrenci ihtiyacına göre çalışma yapıyoruz'

Öğrencilerin ihtiyaçları doğrultusunda çalışma yaptıklarını ifade eden Güvenç, “Her yıl öğrencilerimizin ihtiyaçlarına yönelik yeni çalışmalar yapıyoruz. Öğrencilerimiz gelene kadar tüm hazırlıklarımızı tamamlıyoruz ve yeni döneme her sene olduğu gibi bu sene de hazır bir şekilde gençlerimizi bekliyoruz. Trakya Bölgesinde Zeynep Kız Öğrenci Yurtları olarak pek çok öğrenciye ev sahipliği yapmaktayız. 5 şubemizde toplam bine yakın yatak kapasitemiz var. Öğrencilerin barınma konusundaki ihtiyacının ciddi bir kısmını Zeynep Kız Öğrenci Yurtları olarak karşılıyoruz. Yurtlarımızda her şey dâhil konsepti uyguluyoruz. Sabah kahvaltısı, akşam yemeği, 7-24 sıcak su, fiber internet, ücretsiz içme suyu ve çay, elektrik, çamaşır yıkama ve kurutma hizmeti olmak üzere pek çok hizmet sunuyoruz. Bunun dışında öğrencilerimizin kaldığı odaların temizliği de bize ait. Öğrencilerimizin kaynaşmasını ve keyifli vakit geçirmesini sağlayan kafeteryalarımız, ve ders çalışabilmeleri için etüt salonlarımız öğrencilerimize büyük kolaylık sağlıyor. ”dedi.

Fahrettin Baydar