EDİRNE'DE HEDEF 20 BİN ERKEĞE ULAŞMAK

İçişleri Bakanlığı tarafından kadına şiddetin engellenmesi ve bu konudaki duyarlılığı artırmak amacıyla uygulama gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda düzenlenen Uzunköprü Okul Güvenlik Toplantısı'nda 'Kadına El Kalkamaz' mottosu ile farkındalık çalışmaları yapıldı. Edirne'de gerçekleştirilen farkındalık çalışmalarında 20 bin erkeğe ulaşılması hedefleniyor.

TAKİP ET

Edirne Valiliği koordinesinde, Uzunköprü Kaymakamlığı, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, ŞÖNİM, Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığu, Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Uzunköprü Okul Güvenlik Toplantısı kapsamında 'Kadına El Kalkamaz' mottosu ile farkındalık çalışmaları düzenlendi.

'Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede 5 Milyon Erkeğe Bilgilendirme ve Farkındalık Eğitimlerinin Verilmesi' projesi kapsamında 'Kadına El Kalkamaz' konulu farkındalık çalışmaları devam ediyor.

Kadına şiddetin engellenmesi ve bu konudaki duyarlılığı artırmak amacıyla İçişleri Bakanlığı tarafından çeşitli uygulamalar yapılıyor. Edirne Valiliği tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında '˜Kadına El Kal-Ka-Maz' sloganıyla hazırlanan broşürlerin dağıtımı gerçekleştiriliyor.

İçişleri Bakanlığı tarafından kadına şiddetin engellenmesi ve bu konudaki duyarlılığı artırmak amacıyla çeşitli uygulamalar gerçekleştiriliyor. Çalışmalar kapsamında Uzunköprü Okul Güvenlik Toplantısı'nda 'Kadına El Kalkamaz' mottosu ile farkındalık çalışmaları yapıldı.

'Kadına El Kalkamaz' projesi kapsamında düzenlenen eğitimlerde bugüne kadar 1 milyon 455 bin erkek, kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda bilgilendirildi. Kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında ülke genelinde '˜Kadına El Kal-Ka-Maz' sloganıyla en az 5 milyon erkeğe bilgilendirme ve farkındalık eğitimi verilecek. Edirne'de gerçekleştirilen farkındalık çalışmalarında 20 bin erkeğe ulaşılması hedefleniyor.