DSİ deplasmanda kaybetti

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde Edirne'yi temsil eden DSİ Spor, ligin güçlü ekiplerinden Emlak Konut'a karşı deplasmanda ağır bir mağlubiyet aldı. Zorlu mücadelenin ardından temsilcimiz, 99-43'lük skorla mağlup oldu.

TAKİP ET

Karşılaşma boyunca oyunun kontrolünü kaybetmeyen Emlak Konut, hem savunmada hem de hücumda üstün bir performans sergiledi. Edirne DSİ Spor ise rakibine karşı koymakta zorlandı ve maç sonunda 99-43'lük skorla parkeden mağlup ayrıldı.

Maçın en skorer isimleri, Emlak Konut'tan 26 sayıyla oynayan Feray Laiç ve Edirne DSİ Spor'dan 23 sayı kaydeden Zakyia Jaloise Weathersby oldu. Weathersby, yalnızca hücumda değil, ribaundlarda da etkili performans sergileyerek 20 ribaund aldı ve bu alanda maçın en başarılı ismi oldu. Emlak Konut'tan Feray Laiç ise 12 ribaund ile takımına önemli katkı sağladı.

Zakyia Weathersby ayrıca 4 kez top çalarak, bu istatistikte de maçın lideri olmayı başardı. Buna rağmen, takımının yenilgisine engel olamadı. Emlak Konut, özellikle savunmadaki etkili oyunuyla farkı açarken, Edirne DSİ Spor hücumda zorlanarak maçı kaybetti.

Edirne DSİ Spor, bir sonraki maçta Mimar Sinan'da taraftarlarının desteğiyle moral bulmayı ve galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor. Ebru Yıldız Günenç

EBRU YILDIZ GÜNENÇ