ÇAPKUR, ÜLKÜCÜ ŞEHİTLERİ ANDI

Ülkü Ocakları Edirne İl Başkanı Ufuk Çapkur, 12 Eylül 1980 darbesi ile şehit olan ülkücü şehitleri anmak için mesaj yayımladı.

TAKİP ET


'Ülkücü Şehitlerimiz Unutulamaz!'
Ülkü Ocakları Edirne İl Başkanı Ufuk Çapkur, yayımladığı mesajda 12 Eylül darbesinde şehit olan ülkücü şehitleri unutmadıklarını belirtti.
Ülkü Ocakları Edirne İl Başkanı Çapkur, 'Milletini sevmenin bedelini darağaçlarında ödeyen şehit ülküdaşlarımız Ahmet Kerse, Ali Bülent Orkan, Cengiz Baktemur, Cevdet Karakaş, Fikri Arıkan, Halil Esendağ, İsmet Şahin, Mustafa Pehlivanoğlu, Selçuk Duracık unutulamaz! Ve daha nice binlerce ülkü eri, ülkü şehidi unutulmaz, unutulamaz. Ülkücülük en büyük unvan, şehadet en yüce makamın adıdır. Onlar bizim şerefli geçmişimizin abideleridir. Mücadeleleri rehberimiz, davaları yolumuz olsun. Bir gün yaşayanlar tarih olur. Bugünler çok geride kalırsa ve beşerin hafızası olur da bir gün kurursa niyazım odur ki Cenab-ı Allah nesillerimize unutturmasın. İlahi bir sır gibi hatıraları, davaları ve dünyaları daim olsun. Mekanları cennet olsun. Kabirleri nur olsun. Allah, her birinden ayrı ayrı razı olsun.' Onlar darağaçlarında 9 karanfildiler. İşte bu duygu ve maneviyatla Ülkücü şehitlerimize Allah'tan rahmet diler, mekanlarının cennet, kabirlerinin nur ve makamlarının Peygamber Efendimize komşu olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ederim.' İfadelerine yer verdi.
Kumru Öngün