'Bir kahvenizi içeriz' ev ziyaretleri başlıyor

 Edirne Valiliği himayelerinde 'Bir Kahvenizi İçeriz' Ev Ziyaretleri başlatıldı. Bu çerçevede kent genelinde faaliyet gösteren resmi/özel tüm kademedeki okullarda öğrenim gören öğrencilerin ve aileleri evlerinde ziyaret edilecek.

TAKİP ET


“Bir Kahvenizi İçeriz” Ev Ziyaretleri ile okul ve aile iş birliğinin güçlendirilmesi, öğrencilerin ev ortamlarında gözlemlenerek daha yakından tanınması, başarılarını etkileyen dinamiklerin tespit edilmesi, okul-aile arasında eğitsel birliktelik sağlanması, öğrencilerin okullarına olan aidiyet duygularının geliştirilmesi amaçlanıyor.


Gerçekleştirilecek öğrenci-veli ev ziyaretleri; akademik gelişim konusunda aileleri bilgilendirmek, öğrencilerin sosyal-kültürel ve sportif becerilerini geliştirmek, eğitimde başarıyı artırmak için ebeveynlerin yardımını almak ve çocuğun eğitiminde doğru araçlara sahip olmalarını sağlamak gibi hedeflere ulaşmakta önemli rol oynayacak.
“Bir Kahvenizi İçeriz” Ev Ziyaretleri çerçevesinde, Edirne Valisi Yunus Sezer ile Edirne kurumlarının üst düzey yetkilileri tarafından 6 Ekim 2023 Cuma günü ev ziyaretleri gerçekleştirildi.

Fahrettin Baydar