BİLGİN'DEN BORSA BAŞKANI ASLAN'A CEVAP ''SÜT DÖKMÜŞ KEDİ GİBİ KÖŞESİNE ÇEKİLİYOR'

AK Parti Uzunköprü İlçe Başkanı Kadir Bilgin, yaptığı açıklamada ilçe Ticaret Borsası Başkanı Egemen Aslan'ın eleştirilerine yanıt verdi. Bilgin, ilçeye yapılan tüm yatırımların borsa başkanı tarafından ideolojik bir şekilde eleştirildiğini belirtti. Borsa başkanını sosyal medya hatibi olarak betimleyen Bilgin, 'Acımasızca, edep sınırlarını aşan bir üslupla AK Parti iktidarına parmak sallamayı kahramanlık görüp, bize aslan kesilen borsa başkanımız, iş yerel yönetime gelince ne hikmetse birden süt dökmüş kedi gibi köşesine çekiliyor.' Dedi.

TAKİP ET

'Hükümet eliyle ne yapılırsa yapılsın, bir türlü hoşnut olmuyor.'

AK Parti Uzunköprü İlçe Başkanı Kadir Bilgin, yazılı bir açıklama yaparak ilçe Ticaret Borsası Başkanı Egemen Aslan'ın eleştirilerine cevap verdi. Bilgin, yapılan yatırımların ilçenin yararına olduğunu bildiği halde Aslan'ın kendilerini eleştirmeyi kahramanlık olarak görüp mesnetsizce eleştirdiğini ifade etti. Uzunköprü İlçesi'ne AK Parti hükümeti tarafından kazandırılan herhangi bir yatırımda borsa başkanının hemen klavye başına geçip acımasızca eleştiriler sıraladığını dile getiren Bilgin, 'Hayalinde oluşturduğu yatırım bütçelerine hangi projenin girip girmediğinin kararını dahi verebiliyor. İşin boyutu öyle bir duruma geldi ki kendi çalıp kendi oynayan Borsa Başkanı, Uzunköprü'ye hükümet eliyle ne yapılırsa yapılsın, ne planlanırsa planlansın bir türlü hoşnut olmuyor.'

''Süt dökmüş kedi gibi köşesine çekiliyor.'

'Edep sınırlarını aşıyor'

Uzunköprü'de hayata geçirilen projelerin dahi edep sınırlarını aşan bir üslupla borsa başkanı tarafından eleştirildiğini ifade eden AK Parti İlçe Başkanı Bilgin, 'AK Parti iktidarına parmak sallamayı kahramanlık görüp, bize aslan kesilen Borsa Başkanımız, iş yerel yönetime gelince ne hikmetse birden süt dökmüş kedi gibi köşesine çekiliyor. İlçemizde yerel yönetim sorumluluğunda yapılacak, eksik olan birçok projenin vardığına rağmen sesini bir türlü duyamıyoruz. Garip ve irdelenmesi gereken bir ruh hali var diye düşünmeye başladım.' İfadelerini kullandı.

'STK başkanları muhakkak ki fikrini söylemeli'

STK başkanlarının elbette fikirlerini söylemesi gerektiğini ifade eden Başkan Bilgin, 'STK başkanları muhakkak ki fikrini söylemeli, Uzunköprü'ye dair beklentilerini dile getirmeli ve hatta gerekirse yerel- genel iktidar ayırmadan eleştirebilmelidir. Burada önemli olan kurulan cümlelerin ana fikrinin; ülkesine, bölgesine, ilçesine ve hatta üyelerine fayda arayışı olmasıdır. Aksi bir arayışı, gizli bir ajandası bulunanların, farklı siyasi görüşlerin temsil edildiği STK'larımızı kişisel beklentisi ve siyasi amaçları uğruna kullanmasını asla kabul etmeyeceğimizi bildirmek isteriz.

Yakasına siyasi parti rozeti takacak bir el arayan Borsa Başkanının, AK Parti üzerinden muhalefet partilerine selam çakma sevdasından bir an önce vazgeçmesini temenni ediyor, siyasetin yerinin ve yönteminin ne olduğunu hatırlatıyor, Uzunköprü'yü siyasi ideolojik öfkelerine ve kişisel beklentilerine kurban etmemesi konusunda bir kez daha uyarıyoruz.

STK başkanı da olsak, siyasi parti ilçe başkanı da olsak, gazeteci de olsak, politik farklılıklarımız da olsa yürüttüğümüz yerel siyaseti bir an önce Uzunköprü menfaatleri eksenine oturtmamız gerekmektedir. Sorumluluk sahibi olan koltuklarda oturanlar olarak her birimizin bu ilçeye, her gün gözlerine baktığımız bu insanlara olan borcumuzu ödememizin yolu budur.

Taş üzerine taş konularak Uzunköprü menfaatlerine doğru oluşturulmak istenen bir yol varsa, o yolu yapmaya, taşlarını teker teker taşımaya, engelleri aşacak köprü olmaya, o yolda en önde gitmeye veya bir adım geriden gelip destek vermeye gerekirse de kol kola yürümeye partim ve şahsım adına söz veriyorum.' Diye konuştu.

HABER MERKEZİ