BERBERLER VE KUAFÖRLER ODASI'NDA İKİ ADAY BAŞKANLIK İÇİN YARIŞACAK

Edirne Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası olağan genel kurulu gerçekleştirilecek. 23 Ocak pazar günü gerçekleştirilecek genel kurulda hali hazırda mevcut başkan Selçuk Gül ve başkanlığa adaylığını açıklayan Mustafa Orbay seçim yarışına girecek.

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde Edirne Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası başkanlığına adaylığını açıklayan Mustafa Orbay, odayı daha ileriye taşıyıp geliştirmek ve esnafın sıkıntılarına çare olmak için aday olduğunu belirtti. Hali hazırda Başkan olan Selçuk Gül, tekrar seçildiği taktirde görev yaptığı dönemlerde ki gibi çalışmaların en iyi şekilde devam edeceğini ifade etti.

'Uyum sağlayan kendini yenileyebilenler ayakta kalıyor'

Salgın sürecinde berberler ve kuaförlerin zor zamanlar geçirdiğini söyleyen başkan adayı Mustafa Orbay; 'Salgın tedbirlerinin gevşetilmesiyle birlikte para kazanmaya başladık. Ülkemizle birlikte bu özel durumu atlatmak ve daha iyi günlere kavuşmak ancak birlikte olursak mümkün olacaktır. Bizler emeğiyle ve alın teriyle para kazanan evine ekmek götüren insanlarız.Çalışmadığımız üretmediğimiz günlerde hepimizin sıkıntıya girdiği aşikârdır.Ben ve yönetim kurulu listemdeki tüm arkadaşlarım birlikte olduğumuzda daha güçlü ve daha üretken olabileceğimiz inancıyla bu yola çıktık. Zaman geçiyor şartlar değişiyor ve güne uyum sağlayan kendini yenileyebilenler ayakta kalıyorlar.' ifadelerini kullandı.

'Çok daha güçlü ortaklar yaratacağımızı biliyoruz'

Tüm esnafın sıkıntıları çare olmak amacıyla başkanlığa aday olduğunu ifade eden Orbay, 'Oy pusulamız Edirne Kırmızı olacak. Bizim mesleğimizde öyle her gün gelişime açık yenilenmeye ve kendi tarzını yaratmaya ihtiyaç duyan bir meslek Bizler mucizenin sözünü vermiyoruz ama biliyoruz ki yeni bir soluk yeni bir yönetim anlayışı ile birlikteliği sağladığımız sürece çok daha güçlü bir oda ve çok daha güçlü ortaklar yaratacağımızı biliyoruz' şeklinde konuştu.

Edirne'de 2021 yılı içerisinde 38 dükkanın kapanırken 23 yeni iş yeri açıldı diyen Gül, esnafın kalkınması adına ellerinde ne geliyorsa yapacaklarını belirtti. Edirne Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu 23 Ocak 2022 Pazar günü saat 12.00'de Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilecek.