Anne ve kızın Cumhuriyet Bayramı'na özel kombini beğeni topladı

Tekirdağ'dan Edirne'ye gezmeye gelen anne-kızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel giydiği kombin beğeni topladı.

TAKİP ET

Tekirdağ'dan Edirne'ye gezmeye gelen anne-kızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel giydiği kombin beğeni topladı.

Edirne'nin tarihi, kültürel ve turistik noktalarını gezmek için gelen Şendil ailesinin 3 yaşındaki kızı ve Anne Şeyda Şendil'in giydiği kombin büyük beğeni topladı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için giydikleri kıyafetle kentte dolaşan anne ve kızı görenler fotoğraf çektirmek istedi.

Cumhuriyet'in 101. yılı dolayısıyla kırmızı-beyaz giyinen anne-kız, bu anlamlı güne bir anı bırakmak için cadde ve sokaklar ile tarihi noktalarda hatıra fotoğraf çektirdi.

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde bir okulda Türkçe Öğretmeni olarak görev yapan Şeyda Şendil, Cumhuriyet Bayramı tatilini fırsat bilip 3 yaşındaki kızı İzil Vera Şendil ile birlikte Edirne'ye geldi. Günün anısına kırmızı-beyaz kombin yapan anne-kız, çevredekiler tarafından da ilgi gördü.

Cumhuriyet'in 101'nci yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının erken başladığını belirten Şeyda Şendil, "İçimiz kıpır kıpır. En büyük bayramımız. Cumhuriyet'imizin 101'nci yılını kutluyoruz. Sürekli uzun yıllar kutlamak istiyoruz. Gelecek nesillere çocuklarımıza Cumhuriyet sevgisini aşılamak için elimizden geleni yapıyoruz. Bugüne özel giyinmek istedik. Normalde de anne-kız kombini seviyorum. Bugüne bir anı bırakmak istedim. Atatürk'ün izindeyiz" dedi.

Hem tarihi ve turistik noktaları dolaştıklarını hem de kentin meşhur lezzeti tava ciğer yediklerini belirten Şendil, yemeğe oturduklarında da görenlerin 'anne-kız bir örnek olmuşlar ne güzel, günün anlamına özel giyinmişler' diyerek çok beğendiğini söyledi.

Fahrettin Baydar