ALTIN YÜKSELİŞİNE DEVAM EDİYOR

Altın fiyatlarındaki yükseliş devam ediyor. Gram altının fiyatı bin 70 liraya kadar yükseldi. Altın almak isteyen vatandaşlar ve yatırımcılar anlık değişen altın fiyatlarını takip ediyor. Kuyumcu esnafı Rahmi Cömert, altın yatırımının her zaman en güvenli liman olduğunu ve alıcısına hep kazandırdığını aktardı.

TAKİP ET

Altın fiyatlarındaki yükselişin devam ettiğini dile getiren Kuyumcu esnafı Rahmi Cömert, yükselişin devam edeceğinin altını çizdi. Gram altının bin 70 lira civarında seyrettiğini söyleyen Cömert, 'Altın alıcısına kazandırmaya devam ettiriyor. Altın yatırım için her zaman en güvenli limandır. Önümüzde seçim var piyasalar belli ne olacağını bilmiyoruz. Altın almak için hiçbir zaman geç değil çünkü daha da yükselmesini bekliyoruz. Elinde altını olup bozdurmak isteyenler olursa da beklesinler. Çok acil ihtiyaçları olduğu zaman bozdursunlar. Artık altın fiyatları düşmez aksine yükselmeye devam eder. Yılbaşında altının gramı bin 250 lirayı görür diye düşünüyoruz.' Dedi.

Satışların iyi gittiğini belirten Cömert, çeyrek altının bin 788 lira, tam altının 7 bin 160 lira, Reşat altının 7 bin 280 liradan satıldığını kaydetti. Kenarda parası olan vatandaşlara tavsiyelerde bulunan Cömert, hiç beklemeden altına yatırım yapılması gerektiğini ifade etti. Fiyatların hareketlenmesi ile birlikte vatandaşların da yatırım yapmaya başladığını dile getiren Cömert, vatandaşların altına yönelmesinin en iyi seçenek olacağını söyledi. Ebru Yıldız Günenç