AK Parti Heyeti'nden Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne ziyaret

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyeleri Şaziye Gündüz ve Doç. Dr. Resul Kurt İl Başkanı Belgin İba'yı makamında ziyaret etti. Yürütülen çalışmalarla ilgili Başkan İba'dan bilgi alan heyet, daha sonra Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.

TAKİP ET

Bir dizi ziyaretler ve programlara katılmak üzere Edirne'ye gelen Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyeleri Şaziye Gündüz ve Doç. Dr. Resul Kurt ilk olarak AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba'yı ziyaret ederek yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ile birlikte çeşitli ziyaretlerde bulunan Gündüz ve Kurt, ilk olarak Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Faruk Çiftçi'yi ziyaret etti.

Derneğin çalışmaları hakkında Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Faruk Çiftçi'den bilgi alan AK Parti heyeti, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 'Topraklarımızı vatan kılan, canlarıyla istiklalimizi koruyan şehitlerimizin bizlere emaneti olan aileleri başımızın tacıdır. Ailelerimiz için çalışan ve şehitlerimizin bizlere yadigârı ailelerimizin iyiliği için çaba sarf eden derneğimize, çalışmalarında başarılar diledik' ifadelerine yer verdi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Faruk Çiftçi, AK Parti Heyetine teşekkür ederek çalışmalarında başarılarının devamını diledi.

Haber Merkezi