80'lere ve 90'lara götüren Nostalji dükkanı

Edirne'de Hediyelik Nostalji dükkanı bulunan Celal Bozkurt'un iş yerinde bulunan nostalji ürünler dikkat çekiyor.

TAKİP ET

80'lerin ve 90'ların vazgeçilmezi olan nostalji ürünleri dükkanında müşterileri ile buluşturan Bozkurt, piyasa değerinin oldukça altında etiket fiyatı yazıyor.

Ekrem Demiray iş hanında Nostalji hediyelik eşya dükkanı bulunan Bozkurt bu dükkanı uzun yıllardır işlettiğini belirtti.

Kasetinden, plağına, gece lambasından, mumuna hem bizi geçmişe götüren hem de hediyelik eşya olarak kullanılan birçok ürünü işletmesinde satan Bozkurt, bu işten keyif aldığını dile getirdi.

Antika eşyaları görünce mutlu olduğunu ve bu işle ilgilenirken çok keyif aldığını dile getiren Bozkurt, “dükkanda birçok hediyelik eşya piyasadaki fiyatlarının çok çok altına ilgi duyanlarla kavuşmayı bekliyor.” Sözlerini belirtti.

En çok plak dinlemeyi sevdiğini belirten Bozkurt, “Dükkanı açınca direkt plak takıyorum, böylelikle pasaj da müzik dinlemiş oluyor.” Dedi.

Nostaljik ürünlere duyduğu ilginin çok büyük olduğunu belirten Bozkurt, “dükkanı hangi ucunda hangi ürün var, hepsinin bulunduğu yer aklımda.” İfadelerini kullandı. Fahrettin Baydar

Fahrettin Baydar