'NATO VE UKRAYNA'YA KARŞI İZLENEN POLİTİKA DOĞRU'

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş Türkiye'nin dış politikası hakkında açıklamalarda bulundu. İriş, Türkiye'nin dış siyasette NATO ve Ukrayna'ya karşı izlediği politikaların doğru olduğunu ve parti olarak destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

TAKİP ET

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş Edirne İl Başkanlığında basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıda NATO ve Ukrayna'ya karşı izlenen politika hakkında açıklama yapan İriş, dış siyasetin bu dönemde iyi yönetildiğini aktardı.

Baskılar karşısında taviz verilmemesi gerektiğini belirten İriş, 'Perde arkası ayak oyunlarına gelinmemesidir. Sonuç olarak, komşularımızla ilişkilerimizin süratle normalleştirilmesi süreci, planlanmalıdır. Elli yıldan beri haykırdığımız 'Kendi Natomuz' süratle kurulmalıdır.' İfadelerini kullandı.

Irak Tezkeresi sürecinde Saadet Partisi'nin büyük bir rol oynadığını vurgulayan İriş, 'Meşhur Irak Tezkeresi sürecinde büyük gayretle, önemli bir rol oynadık. Amerikan askerlerinin güney doğumuza yerleşmesinin önünü kestik. Suriye'deki iç savaşın başlamasının hemen arifesinde, Saadet Partisi olarak üst düzey mekik diplomasisi yürüttük' şeklinde açıklamalarda bulundu.

Umut Poyraz