'Eğitimde feda edilecek hiçbir fert yok'

Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri İl Yürütme Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda yeni dönem hedeflerinin belirlenmesi, aile, öğrenci, öğretmen, yönetici ve diğer kamu personeline yönelik yürütülecek rehberlik ve psikolojik danışma hizmeti etkinliklerinin planlanması konuları hakkında görüşmeler yapıldı.

TAKİP ET

Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri İl Yürütme Komisyonu Toplantısı İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı Başkanlığında gerçekleştirildi.

Şehit Nefize Çetin Özsoy Bilim ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Birimi sorumlu Müdür Yardımcısı Nail Yılmaz, Şube Müdürü Mehmet Özer, İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Birimi sorumlu Şube Müdürleri ile özel eğitim okullarımız, özel eğitim sınıfı bulunan okullarımızın müdürleri, Rehber Öğretmen Psikolojik Danışmanlarımız katıldı.

Bir önceki toplantıda alınan kararların değerlendirilmesi ile başlayan toplantıda, yeni dönem hedeflerinin belirlenmesi, aile, öğrenci, öğretmen, yönetici ve diğer kamu personeline yönelik yürütülecek rehberlik ve psikolojik danışma hizmeti etkinliklerinin planlanması başta olmak üzere birçok konu ele alınıp değerlendirildi.

'Eğitimde feda edilecek hiçbir fert yok'

Eğitimde feda edilecek hiçbir ferdin olmadığını, bunun için de eğitimde rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerinin önemine değinen İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek, rehber öğretmen psikolojik Danışmanlarına çalışmalarında kolaylıklar diledi.