• Haberler
  • Edirne
  • AK PARTİ EDİRNE MİLLETVEKİLİ AKSAL'IN ACI GÜNÜ

AK PARTİ EDİRNE MİLLETVEKİLİ AKSAL'IN ACI GÜNÜ

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal'ın annesi Saadet Aksal hakkı rahmetine kavuştu. Cenazesi 12 Nisan 2022 günü ikindi namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından Keşan Asli Mezarlığına defnedilecek.

AK PARTİ EDİRNE MİLLETVEKİLİ AKSAL'IN ACI GÜNÜ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal'ın annesi Saadet Aksal vefat etti. 12 Nisan 2022 günü ikindi namazına müteakip Keşan Yeni Camide kılınacak cenaze namazının ardından Keşan Yeni Asli Mezarlığına defin işlemi gerçekleştirilecek.

AK Parti Edirne Milletvekili ve KEFEK Başkanı Dr. Fatma Aksal'ı, annesinin vefatı dolayısıyla partililer ve yakınları sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla yalnız bırakmadı.

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba sosyal medyadan yaptığı paylaşımda 'Milletvekilimiz Sn. Fatma Aksal'ın validesi Saadet Aksal annemiz ebediyete intikal etmiştir. Merhumeye Yüce Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar dilerim. Bu zor gününde kalbimiz ve tüm dualarımız Sayın Vekilimizle' ifadelerine yer verdi.

Edirne Gündem Gazetesi olarak merhum Saadet Aksal'a Allahtan rahmet, geride kalan ailesi, yakınları ve sevenlerine baş salığı diliyoruz.

AA