AK Parti Edirne il yönetimi belli oldu

AK Parti Edirne İl Başkanlığı Yönetim  Kurulu belli oldu. AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba yaptığı açıklamada yeni yönetimin Edirne'ye hayırlı olmasını diledi.

AK Parti Edirne il yönetimi belli oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba yaptığı yazılı açıklamada, “Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle, AK Parti Edirne İl Başkanlığı görevine yeniden atanmamın ardından partimize, davamıza ve şehrimize en iyi şekilde hizmet edecek yeni yönetimimizi belirledik. Bu süreçte, tecrübe ve gençliğin dinamizmini bir araya getirerek, Edirne’nin her kesiminden temsilcilerin yer aldığı bir ekip oluşturduk.

Kadrolarımızda yenilenme ve tazelenme bizlerde ciddi bir sinerji oluşturdu. Bizler siyaseti hizmette yarış olarak görüyoruz. AK Parti çatısı altında siyaset yapan her bir parti mensubumuz, partimizin başarısı için koşturmayı, ter dökmeyi ve tüm samimiyetiyle mücadele etmeyi kendine görev olarak bilir. Hangi konumda bulunursak bulunalım, birer AK Parti neferi olarak hepimizin gayesi şehrimize ve vatandaşlarımıza canla hizmet etmektir. Göreve geldiğimiz günden itibaren bu bilinçle hareket ettik ve bundan sonra da böyle devam edeceğiz” dedi.

Yeni yönetimin Edirne’ye hayırlı olmasını dileyen İba, “Önceki dönemlerde partimize hizmet eden, şehrimiz ve teşkilatımız adına büyük emekler harcayan tüm dava arkadaşlarımıza gönülden şükranlarımızı sunuyorum. Onların katkıları ve fedakarlıkları, bugün geldiğimiz noktanın temel taşlarıdır. Rabbim, bu dava için taş üstüne taş koyan herkesten razı olsun. Yeni yönetimimizle birlikte, onların bıraktığı yerden bayrağı daha ileri taşımak için var gücümüzle çalışacağız.

Bize tevdi edilen bu görevi, Allah’ın izniyle ve tüm teşkilatımızın desteğiyle layıkıyla yerine getireceğiz. Bu önemli süreci en iyi şekilde yürüteceğiz tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyor, yeni yönetimimizin şehrimize ve teşkilatımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” İfadelerini kullandı.

ASİL YÖNETİM:

BELGİN İBA

ADNAN VURAL

AHMET DEMİRCAN

AHMET TARIK HATİPOĞLU

ALİ KOBAK

AYDOĞAN AKINCI

AYHAN DİNÇ

AYHAN TETİK

BAYRAM SİNGER

BİRKAN İPEK

CANDEMİR ÇEKİÇ

DİLEK ARZU DERMENCİ

ERDİ ERTEK

ERGUN ELLİBİR

ERHAN AYYILDIZ

FAHRİ ÜZÜN

GÖKHAN BALTA

GÖZDE EMEL BAYTAR

HAKAN ÇEVİKEL

HALİL GÜMÜŞ

HASENE MERİÇ

HATİCE KOÇAŞLI

HÜSEYİN YILDIRIM

HÜSEYİN DÖNMEZ

İBRAHİM KAYA

İSMAİL AKALIN

MEHMET ÇAPOĞLU

MURAT NALÇA

NEHİR GERGİN

NEŞE COŞKUN

NEŞE DENERİ

OKTAY TOPALOVA

PINAR ERSAÇMIŞ

RASİM ÖZGÜN

SECAATTİN UYUR

SEMİH DIRAMALIDAN

SERHAT ÇAĞATAY AYDEMİR

TUBA KARABULUT

UĞURCAN İMRAK

YILDIZ YEŞİLKURT

 

YEDEK YÖNETİM

GÖKHAN TAMKÜPELİ

FATİH GÜLER

MURAT SUSAMİŞLEYEN

AHMET İSMAİLOĞLU

KADİR ÇEVİK

HASANCAN DUVAN

HALİL İBRAHİM ALTUN

CAN OCAK

ÖZCAN KALKAR

NURŞAH KANARYA

HÜRYAN HATİKLER

MURAT ARDA

MÜMİNE KONUK

ERKAN ÖZTAŞ

MELİS PALUZAR

İLHAN ALEŞGÜR

CEVAT DARCANLI

BÜŞRA BİRİCİKCAN

HİKMET İSMAİL MERT

HASRET BOYDACI

HABER MERKEZİ