'AK Parti döneminde kaynak sorunu yok hizmet var'

AK Parti İl Genel Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Nedret Akbulut, AK Parti iktidarı döneminde kaynak probleminin yaşanmadığını ve bölgeye yatırımların devam ettiğini söyledi.

'AK Parti döneminde kaynak sorunu yok hizmet var'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Köy yollarının sıcak asfaltlama sonrası modern bir görünüme kavuştuğunu dile getiren Akbulut, AK Parti iktidarı döneminin başladığı günden bu yana hizmetin en iyi ve en kaliteli şekilde vatandaşlara götürülmesi için yoğun çaba harcandığını ifade etti.

Akbulut, içme suyundan kanalizasyona, tarımsal sulamadan, asfalt ve beton yol çalışmalarımıza kadar birçok alanda çalışma yapılması ve projelerin hayata geçirilmesi için kaynak aktarımı yapıldığını vurguladı.

AK Parti iktidarı döneminde köy yollarının adeta şehirlerarası yol görünümüne kavuştuğunu belirten Akbulut sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Köy yolları sıcak asfalta dönüştü.  3-4 yıl içerisinde tüm köy yolları sıcak asfalt olacak. Kaynak problemi yok. AK Parti iktidarımızın başlamasıyla günümüze dek şehirler arası yaptığı yolların güzelliği, şimdi de aynısıyla köyler arası yollara yansıyor. Burada şunu dememek mümkün müdür? Nereden nereye” ifadelerine yer verdi. Ebru Yıldız Günenç

EBRU YILDIZ GÜNENÇ