77 mezunları 2017'ye veda etti

Edirne Lisesinden 1977 yılında mezun olan bir grup, Müjgan Tatlı ve Birce Altay'ın düzenlediği bir yemekli toplantıda hem hasret giderdiler hem de eğlendiler.

77 mezunları 2017'ye veda etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu yıl Edirne Lisesi 23 Nisan pilav etkinliklerinde, mezuniyetlerinin 40. yılını kutlayan Edirne Lisesi 1977 mezunları, hem Meriç Gecesine hem de törene rekor bir sayı ile katılmışlardı. Bu etkinliklerden sonra da, bir araya gelmeyi sürdüren Edirne ve yakın çevresindekilerin oluşturduğu grup, 2017 yılına veda etmek için; Müjgan Tatlı ve Birce Altay'ın organizasyonu ile cumartesi akşamı Margi oteli restoranında tekrar bir araya geldiler. Açılış konuşmasını yapan Birce Altay, katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederek; 'Bu gece Edirne Lisesinden Yetişenler Derneği Şube Başkanı Tunç Üçer de aramızda, bizi kırmayıp aramıza katıldığı için kendisine teşekkür ediyorum. Ayrıca size bir sürprizim de var. As sonra oğlum iki arkadaşı bize müzikleri ile eşlik edecekler' dedi. 
Konukları selamlayan Müjgan Tatlı; 'Telefonla davetime, beni kırmayarak bu etkinliğe katıldığınız için hepinize teşekkürler ediyor ve iyi eğlenceler diliyorum. Benim sürprizimi ise zamanı gelince göreceksiniz' dedi.
Eylül Öztürk (Keman),Asal Altay (Kontrbas) ve Mert Özkan(Viyolensel) dan oluşan üçlünün seslendirdikleri eserlerle eğlenen 1977'liler, zaman zaman üçlünün melodilerine eşlik ettiler. Hafize Göğüsgeren Çalıkuşu ve Hasan Çalıkuşu çifti ise yaptıkları dans gösterisi ile geceye adeta damgalarını vurdu ve ayakta alkışlandılar. Gecenin son saatlerine doğru, gecenin ikinci sürprizi olan, üzerinde büyük bir Edirne Lisesi fotoğrafı bulunan pasta büyük beğeni aldı ve tüm grup pastanın etrafında toplanıp fotoğraf çektirdiler. 

Bakmadan Geçme