'30 AĞUSTOS'TA TÜM PLATFORMLARDA''

Edirne'nin ünlü DJ'i Alihan Kayhan, Doğanay Karadeniz ile düet yaptığı 'Helal Ettim' şarkısını 30 Ağustos'ta tüm dijital platformlarda yayınlayacak.

'30 AĞUSTOS'TA TÜM PLATFORMLARDA''
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi mezunu olan sanatçı 30 Ağustos'ta Doğanay Karadeniz ile düet yaptığı “Helal Ettim” adlı şarkısını piyasaya sürecek.

Kayhan, yeni çıkacak bu parçanın pop kültürü izleri taşıdığını belirtti ve şarkıda reggaeton altyapısını daha ön plana çıkardıklarını ifade etti. Konuyla ilgili açıklama yapan Kayhan, “Benim düet yaptığım arkadaşım Doğanay Karadeniz, o da bir ünlü besteci. Büyük isimlerle şarkı yaptı. Büyük isimlere şarkı verdi. O bana şarkıyı göndermişti. Söz müzik ona ait zaten. Sabah uyandığımda şarkıyı dinledim. Ondan sonra dedim biraz önce bu şarkıyı yapmalıyız. Şarkı ağızda dolanan bir şarkı, güvendiğimiz bir şarkı. Hikayesi böyle başladı şarkının. Klip çekimleri güzeldi, İstanbul’da Şile ve Boğaz’ın altında aldık görüntüleri. Eğlenceli, güzel bir klip geçirdik, yaz parçası zaten. Biz de biraz geç kaldık ama en azından Eylül’ü bitirmeyelim dedik. O yüzden 30 Ağustos’ta çıkardık. Sportify, Youtube, Apple Müzik aklınıza gelebilecek ne kadar platform varsa hepsinden yayınlanacak. Edirne ile durumumuz şu şekil, şarkıyı ilk defa profesyonel olarak da ilerleyeceğimiz için desteklerini şimdi görmüş olacağız. İnşallah sonuna kadar destek verirler bize. 10 yıldan beri Trakya’dayım ben ayrıca işletme mekanlarını da işletmecilik, normalde müzikle ilgili her bölümde adım aldık. İnşallah onların desteklerini bekliyoruz. Onların desteğiyle Trakya’yı güzel bir şekilde temsil ederiz. Bir albüm parçası var, bundan hemen sonra onu çıkaracağız. İnşallah sevenlerimizle güzel bir şekilde buluşacağız. Edirnelilerle bu festivallerle, belediye festivalinde, Trakya müzik festivalinde buluşacağız inşallah” diye konuştu. Sercan Güder

SERCAN GÜDER