181'inci Müşteriye Sürpriz Hediye

PTT'nin 181'inci kuruluş yıldönümü nedeniyle PTT Edirne Başmüdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı'nda tören düzenlendi. Törenin ardından yıldönümüne gönderme yapılarak günün 181'inci şanslı müşterisine hediye verildi.

181'inci Müşteriye Sürpriz Hediye
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen tören saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Edirne PTT Başmüdürü Bülent Uğurtepe tarafından anıta çelenk sunumu ile devam etti.

Edirne PTT Başmüdürü Bülent Uğurtepe, günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı açıklamada; 'imparatorluktan Cumhuriyete köprü oluşturan bir kurumuz. Vatandaşlara en iyi hizmeti verebilmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Salgın döneminde ülkemizde ve Dünyada posta teşkilatlarının önemi anlaşıldı. Tüm çalışanlarımız salgın döneminde de büyük bir özveriyle emek vererek kesintisiz bir hizmet sundu. Dolayısıyla PTT'nin vefakâr bir personel yapısı var. Ben de bu şekilde çalışmaktan gurur duyuyorum. Edirne genelinde 10 merkez müdürlüğü, 9 şube, 15 acente ve 180 personelimiz ile vatandaşlara kaliteli hizmet sunma yolunda gayret gösteriyoruz. Bundan sonra da bu çabamız devam edecek.' İfadelerine yer verdi.

181'inci şanlı müşteri Merve Öztürk oldu

Daha sonra kuruma gelerek 179'uncu sırayı alan şanslı müşteri Merve Öztürk oldu. Şanslı müşteriye " Milli mücadelenin 100. yılı" için hazırlanan pul koleksiyonu hediye edildi.

Kumru Öngün