• Haberler
  • Edirne
  • 10 gün sürecek indirimli halı festivali başladı

10 gün sürecek indirimli halı festivali başladı

Edirne'de bulunan alışveriş merkezinde indirimli halı festivali düzenlendi

10 gün sürecek indirimli halı festivali başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne’de bir alışveriş merkezinde, Türkiye genelinde 18 şubesi olan bir halı firması 10 gün sürecek halı festivali başlattı.

Birbirinden renkli ve kaliteli halılar Edirne halkıyla buluştu. Ekonomik halıların satıldığı halı Festivali 10 gün sürecek.

Edirne’de bulunan bir alışveriş merkezinde açılan indirimli halı festivali müşterilerle buluşmayı bekliyor. 10 gün sürecek festivalde çeşitli renk ve desenlerdeki halılar ve ekonomik fiyatlarla dikkat çekiyor.

Festivalde birbirinden renkli ve kaliteli halılar indirimli fiyatlarla satışa sunuldu. Festival ile alakalı bilgi veren Satış Sorumlusu Ferhat Engin, Müşterilerin uygun fiyatla karşılaşması ve daha iyi bir hizmet verebilmek için çalıştıklarını belirtti.

Türkiye genelinde 18 şubeleri olduğuna değinen Engin, ilerleyen zamanlarda kentte yeni  bir işletme kazandırmayı istediklerini ifade ederken istihdama da katkı sağlamayı düşündüklerini belirti.

Mağaza merkezlerinin Ankara’da bulunduğuna değinen Engin, alışveriş merkezinde 10 boyunca müşterileri ağırlamak istediklerini dile getirdi.  Kumru Öngün

KUMRU ÖNGÜN