'ÜLKÜCÜNÜN YERİ MHP'DİR'

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, 2023 yılında yapılacak olan Milletvekili seçimlerine hazırlıkları, yaptıkları çalışmalar ve ziyaretler ile ilgili açıklamalarda bulundu.

'ÜLKÜCÜNÜN YERİ MHP'DİR'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

'MHP ileriyi göstermiş ve milletimizin nefesi olmuştur'

MHP'nin her daim varlığını hissettirdiğini, geleceğe ışık yaktığını belirten Tercan, 'MHP her daim varlığını hissettirmiş, geleceğe ışık yakmış, ileriyi göstermiş ve milletimizin nefesi olmuştur. Bilge Lider Devlet Bahçeli, muhalefet etmek için çok uygun bir zemin olmasına rağmen, "önce ülkem" diyerek, hükümete her konuda yol göstermiş ve yardımcı olmuştur. Buna rağmen bazı çevrelerin hala MHP üzerinden, hükümet üyeliği bahanesiyle bir fitne ve fesat çıkarmaya uğraşması, eğer bir cehalet değilse bu ülkeye ihanettir' ifadelerini kullandı.

'MHP'nin hiç kimseden bir beklentisi, bir çıkar arayışı yoktur'

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin net biçimde pazarlık içinde olmadığını vurgulayan Tercan, 'MHP'nin siyasi menfaatler üzerinden hesap yaptığını düşünmek dahi büyük bir yanılgıdır. Lider Devlet Bahçeli, net biçimde pazarlık içinde olunmadığını söylemiştir. MHP'nin hiç kimseden bir beklentisi, bir çıkar arayışı yoktur ve olmayacaktır. MHP'yi bir türlü anlamayanlar ve anlamak istemeyenler şunu unutuyorlar: Ülkücüler ve milliyetçiler bu ülkeyi ve bu milleti karşılıksız severler ve bu uğurda canlarını ortaya koymaktan çekinmezler. Ödenmiş olan bedeller, göze alabileceklerin bir işareti, küçük bir ölçüsüdür' dedi.

'Cumhur İttifakı, var gücüyle 2023 yılında yapılacak olan Milletvekili seçimlerine hazırlanıyor'

2023 yılında yapılacak olan Milletvekili seçimlerine hazırlandıkları aktaran MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, 'Her kim olursa olsun, nereden gelirse gelsin, hiç kimse aklımızla alay etmeye, iyi niyetimizi suiistimale, vatan ve millet sevgimizi ölçmeye ve özel hesaplarına alet etmeye kalkışmasın. Hele ayar vermek gibi haddi aşan şeylere, hiç tevessül dahi etmesin. Cumhur İttifakı, var gücüyle 2023 yılında yapılacak olan Milletvekili seçimlerine hazırlanıyor. Cumhur İttifakının Artık kaybedecek zamanı yoktur. Çünkü; Zafer Cumhur İttifakının olacaktır' şeklinde konuştu.

'Ülkücünün yeri MHP'dir'

Cumhur İttifakı, yumruk gibi bir arada olduğu sürece bu ülkenin sırtını yere getirebilecek güç yok diyen Tercan, 'Ülkücünün yeri MHP'dir'¦ Gittikleri yerde bir türlü yenisi olamayanlar yerlerde sürünüp kıvranıyorlar. Bizim davamızda şahsi çıkarlara asla yer yoktur. Şahsi çıkar peşinde koşanların ise Ülkücü camia içinde yeri yoktur. Çünkü MHP başka partilere benzemez. MHP'de tek bir menfaat odağı vardır. O da vatan ve millet aşkıdır. Lider Devlet Bahçeli de gerekeni yapıyor ve doğru yolda yürüyor, riski göze alıyor ve hedefi vuruyor. Türk Millet 2023 Yılında yapılacak olan Milletvekili seçimlerinde Zillet ittifakına fırsat vermeyecektir. Emanetini ehline mutlaka verecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın' ifadelerine yer verdi.